Συγκλονίζει ο Σταυρής από το MasterChef: «Όταν μας είπαν για τον κορωνοϊό ανησύχησα γιατί ο πατέρας μου...»

Τι αποκάλυψε ο Κύπριος παίκτης;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Συγκλονίζει ο Σταυρής από το MasterChef: «Όταν μας είπαν για τον κορωνοϊό ανησύχησα γιατί ο πατέρας μου...»

Συγκλόνισε ο Σταυρής από το MasterChef, καθώς αποκάλυψε πως «όταν τους είπαν για τον κορωνοϊό ανησύχησε γιατί ο πατέρας μου, ανήκει στις ευπαθείς ομάδες». Ενώ όπως δήλωσε η κοπέλα του ήταν εδώ στην Αθήνα.

«Είμαι υπερήφανος δεν μπορώ να βρω λέξεις για να το περιγράψω, όλο αυτό το πράγμα, είμαι υπερήφανος που έφτασα εδώ και έκανα τον εαυτό μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου, την Κύπρο μου υπερήφανους, και δεν υπάρχει λέξη να περιγράψει κανείς αυτή την εμπειρία που ζεις στο MasterChef.

Και πόσο μάλλον δεν έχω φτάσει στον τελικό με αντίπαλο, αλλά με παρτενέρ. Μου στέλνουν όλοι στο Messenger στα μηνύματα γίνεται χαμός. Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο είναι η μάνα μου, γιατί μάνα είναι μόνο μια.

Ανυπομονώ να πάω στην Κύπρο να δω τους φίλους μου και να τους πάρω αγκαλιά γιατί τους έχω ανάγκη. Δεν με νοιάζει αν κάποιοι χάρηκαν που δεν κέρδισα, αυτοί το βλέπουν από το σπίτι τους και εγώ με τον Σταύρο και γεμάτη καρδιά φτάσαμε τελικό.

Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος, έχω και αυτή την πλευρά και δεν θα αλλάξω για κανέναν. Είχα πέσει ψυχολογικά γιατί όταν μας ανακοίνωσαν για τον κορωνοϊό, ήμουν χάλια, ανησύχησα γιατί ο πατέρας μου ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και η κοπέλα μου ήταν Αθήνα και δεν ήξερα τι γίνεται με τα αεροδρόμια και το lockdown.

Λύγισα, αλλά το πίστεψα και τελικά το πήγα μέχρι το τέλος» είπε ο φιναλιστ του ριάλιτι μαγειρικής. Δείτε και τι συμφωνία έκαναν οι δυο φιναλίστ.

Δείτε το βίντεο:

Σταύρης Γεωργίου: Πάρτι στη Λάρνακα για τον φιναλίστ του MasterChef - Τι δήλωσε η κούκλα σύντροφος του

Πάρτι στήθηκε στο σπίτι του Σταυρή Γεωργίου στη Λάρνακα κατά την διάρκεια του τελικού του MasterChef. Τι δήλωσε η κούκλα σύντροφος του για τον φιναλιστ; Στην κάμερα μίλησαν και οι γονείς του αλλά και η αδερφή του και οι φίλοι του.

Χαμός έγινε στο σπίτι του Σταυρή στη Κύπρο καθώς μαζεύτηκαν τόσο οι φίλοι του όσο και η σύντροφος του. «Νομίζω στον τελικό δεν τον είδαμε στα καλά του» είπε ο πατέρας του.

«Συγχαρητήρια στον Σταύρο, ο Σταυρής μου ήξερε ότι έκανε κάποια λάθη στο τελικό, είμαι υπερήφανη όμως για τον γιο μου γιατί είχε στόχους εξ αρχής» είπε η μητέρα του.

«Για εμάς παραμένει νικητής μέχρι εκεί που έφτασε και θα κλάψω όταν τον δω και θα του πω οτι αξίζει» είπε η αδερφή του.

«Συγχαρητήρια στον Σταύρο. ο Σταυρής είναι ο νικητής της καρδιάς μου» είπε η κοπέλα του.

Δείτε το βίντεο: