Σταύρος Βαρθαλίτης: Αποκάλυψη! Τι θα κάνει με το έπαθλο του MasterChef;

Ποιος ο ρόλος του Σταυρή

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σταύρος Βαρθαλίτης: Αποκάλυψη! Τι θα κάνει με το έπαθλο του MasterChef;

Μια αποκάλυψη έκανε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, για το έπαθλο από την νίκη του στο MasterChef και τι ακριβώς θα κάνει με αυτό. Μάλιστα όπως είπε θα το μοιραστεί με τον Σταυρή και φυσικά όσα είπαν μεταξύ τους ισχύον.

«Μετάνιωσα λίγο που το ανέφερε εκείνη την στιγμή του τελικού, δεν έπρεπε να το αναφέρουμε αυτό για τον Ηλία. Έδειχνε μια στιγμή μαζί με τον Σταυρή και το αναφέραμε.

Δεν με πείραξε ποτέ κανείς. Το μυαλό μου ήταν προσηλωμένο εκεί και δεν με ένοιαζε κανείς άλλος. Δεν μπορείς να μην περάσεις από κύματα αλλά πρέπει να το ξεπεράσεις γρήγορα και να μη σε πάρει από κάτω.

Στην Κατερίνα μας είχε πάρει η μπάλα σε μια περίπτωση με τον Ηρακλή. Ο έρωτας αλήτης βγήκε από δημοσιογράφο του ριάλιτι μαγειρικής.

Ένα συμβολαιογράφο θέλω να βρω γιατί πάει και στο Σταυρή το έπαθλο. Θα το μοιράσουμε 50-50 με τον Σταυρή. Όταν λέμε κάτι ισχύει και θα κρατήσει και μπορεί να κάνουμε συνεργασία και ότι λέμε θα το τηρήσουμε.

Δεν θέλουμε να χαλάσουμε αυτή την όμορφη σχέση που έχουμε. Οπότε αυτό ακριβώς που είπαμε είναι και αυτό που θα κάνουμε» είπε ο νέος Έλληνας MasterChef.

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο ο Σταύρος Βαρθαλίτης μετά τον μεγάλο τελικό έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, ως ο νέος Έλληνας MasterChef. Δείτε εδώ τι είπε

MasterChef: Η άγνωστη συμφωνία που έκαναν Σταύρος και Σταυρής για το έπαθλο

Μια άγνωστη συμφωνία έκαναν Σταύρος και Σταυρής για το έπαθλο του MasterChef. Οι δυο φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής απέκτησαν μια δυνατή φιλία στο παιχνίδι, και μάλιστα όπως είπαν θα μοιραστούν και το έπαθλο.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης δοκιμασίας του τελικού, ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποκάλυψε πως με τον Σταύρο Γεωργίου έχουν κάνει συμφωνία για το έπαθλο και όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος «κάτι θα κάνουμε ο ένας για τον άλλον».

«Έχουμε κάνει μια συμφωνία με τον Σταυρή για τα 50 χιλιάρικα. Νικητής, δεύτερος, κάτι θα γίνει, φίλοι είμαστε και κάτι θα κάνουμε ο ένας για τον άλλον», αποκάλυψε ο Σταύρος Βαρθαλίτης

MasterChef τελικός