Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

MasterChef: Η αλλαγή στα φρύδια του που λίγοι παρατήρησαν! Τι έκανε;

Δείτε φωτογραφία

MasterChef: Η αλλαγή στα φρύδια του που λίγοι παρατήρησαν! Τι έκανε;
News 18.06.2020 12:20

Μια αλλαγή έκανε ο Σταυρής στο MasterChef λίγο πριν τον τελικό και λίγοι το παρατήρησαν. Τι έκανε ο φιναλιστ του παιχνιδιού στην εξωτερική του εμφάνιση; Ο ίδιος άλλωστε έχει κάνει γνωστό το γεγονός πως του αρέσει να περιποιείται την συγκεκριμένη περιοχή.

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef έγινε την Τετάρτη, 16 Ιουνίου και αναδείχθηκε μεγάλος νικητής ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής υπήρχε αγωνία και ένταση και δεν ήταν πολλοί αυτοί που παρατήρησαν την αλλαγή στην εμφάνιση του Σταυρή Γεωργίου.

Ποια ήταν η αλλαγή του; Η ομάδα του Happy Day παρατήρησε την αλλαγή που έκανε ο φιναλίστ στα φρύδια του και άλλαξε τελείως το πρόσωπο του. Δείτε και τι συμφωνία έκαναν οι δυο φιναλίστ.

Δείτε την αλλαγή:

MasterChef Σταυρής φρύδια

Συγκλονίζει ο Σταυρής από το MasterChef: «Όταν μας είπαν για τον κορωνοϊό ανησύχησα γιατί ο πατέρας μου...»

Συγκλόνισε ο Σταυρής από το MasterChef, καθώς αποκάλυψε πως «όταν τους είπαν για τον κορωνοϊό ανησύχησε γιατί ο πατέρας μου, ανήκει στις ευπαθείς ομάδες». Ενώ όπως δήλωσε η κοπέλα του ήταν εδώ στην Αθήνα.

«Είμαι υπερήφανος δεν μπορώ να βρω λέξεις για να το περιγράψω, όλο αυτό το πράγμα, είμαι υπερήφανος που έφτασα εδώ και έκανα τον εαυτό μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου, την Κύπρο μου υπερήφανους, και δεν υπάρχει λέξη να περιγράψει κανείς αυτή την εμπειρία που ζεις στο MasterChef.

Και πόσο μάλλον δεν έχω φτάσει στον τελικό με αντίπαλο, αλλά με παρτενέρ. Μου στέλνουν όλοι στο Messenger στα μηνύματα γίνεται χαμός. Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο είναι η μάνα μου, γιατί μάνα είναι μόνο μια.

Ανυπομονώ να πάω στην Κύπρο να δω τους φίλους μου και να τους πάρω αγκαλιά γιατί τους έχω ανάγκη. Δεν με νοιάζει αν κάποιοι χάρηκαν που δεν κέρδισα, αυτοί το βλέπουν από το σπίτι τους και εγώ με τον Σταύρο και γεμάτη καρδιά φτάσαμε τελικό.

Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος, έχω και αυτή την πλευρά και δεν θα αλλάξω για κανέναν. Είχα πέσει ψυχολογικά γιατί όταν μας ανακοίνωσαν για τον κορωνοϊό, ήμουν χάλια, ανησύχησα γιατί ο πατέρας μου ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και η κοπέλα μου ήταν Αθήνα και δεν ήξερα τι γίνεται με τα αεροδρόμια και το lockdown.

Λύγισα, αλλά το πίστεψα και τελικά το πήγα μέχρι το τέλος» είπε ο φιναλιστ του ριάλιτι μαγειρικής.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σταυρής Γεωργίου: Η πραγματική ηλικία και καταγωγή του φιναλίστ του MasterChef

MasterChef: Οι κριτές έβαλαν στοίχημα για το αποτέλεσμα του τελικού

Share