Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα - Τι θα συμβεί στις 19/6;

Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα - Τι θα συμβεί στις 19/6;

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα έκανε μία ανακοίνωση, σχετικά με όλα όσα πρόκειται να συμβούν στις 19/6! Εμφανώς ενθουσιασμένη, η τραγουδίστρια μίλησε στους διαδικτυακούς της φίλους για τα ευχάριστα νέα.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα που κατάφεραν να απογειώσουν την καριέρα τους μέσα από τη συμμετοχή τους στη Eurovision. Βεβαίως και πριν από αυτό ήταν πολύ γνωστή σε Ελλάδα και Κύπρο, ωστόσο ο διαγωνισμός τραγουδιού της έδωσε την ευκαιρία να απλώσει τα φτερά της και εκτός των συνόρων.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τη συμμετοχή της στη Eurovision, δείτε εδώ ένα βίντεο που "ξέθαψε" και προκάλεσε πανικό στα social media.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια από εκείνη τη μέρα έχει αφοσιωθεί στη δουλειά της και φροντίζει να κάνει νέες επιτυχίες πολύ συχνά.

Αυτή την ανακοίνωση έκανε η Ελένη Φουρέιρα

Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε στο προφίλ της ένα βίντεο, μέσα από το οποίο προετοιμάζει το κοινό για το νέο της τραγούδι το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει αύριο.

Μάλιστα, κατά πάσα πιθανότητα, στο νέο αυτό πρότζεκτ πρόκειται να δούμε και την Δανάη Μπάρκα, η οποία είχε ανεβάσει μία σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό της, κάνοντας ταγκ την Ελένη Φουρέρια. Δείτε την εδώ.

Πριν κάνει την ανακοίνωση, η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στο ΥΤΟΝ

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz και το καλλίγραμμο κορμί της κλέβει πάντα τα βλέμματα - δείτε εδώ την διατροφή που ακολουθεί και κρατιέται σε φόρμα. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την τραγουδίστρια που εννοείται ήταν πιο χαμογελαστή και... φρέσκια από ποτέ.

Η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε μια συγκλονιστική και αέρινη παντελόνα σε γαλαζογκρί απόχρωση που είχε ασημί λεπτομέρειες. Από πάνω προτίμησε ένα άκρως αποκαλυπτικό μπουστάκι στην ίδια ασημί απόχρωση με λάμψη κι ένα ριχτό πουκάμισο. Τα μαλλιά της τα άφησε επιμελώς ατημέλητα σπαστά ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε αρκετά φυσικούς τόνους με τονισμένα περισσότερα τα μάτια.

Ελένη Φουρέιρα εμφάνιση στο ΥΤΟΝ