Το "καρφί" της Μάρλεν για τη μαμά του Βαρθαλίτη - «Να της πείτε να μην...»

Έτσι απάντησε στα σχόλιά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το

Μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Μάρλεν, δε δίστασε να πετάξει ένα "καρφί" για τη μαμά του Σταύρου Βαρθαλίτη και για τα σχόλια που έκανε εκείνη για την υποτιθέμενη σχέση της εκρηκτικής σεφ με τον γιο της. Η Μάρλεν σημείωσε πως καλό θα ήταν να της πουν ότι δεν πρέπει να τη φοβάται.

«Δε μου άρεσε πως ειπώθηκε πως έχει σχέση με τη Μάρλεν. Αν είχα τη Μάρλεν απέναντί μου θα της έλεγα μακριά από τον γιο μου», είχε πει χαρακτηριστικά η μαμά του Σταύρου Βαρθαλίτη πριν από λίγο καιρό.

Η Μάρλεν χθες δεν εμφανίστηκε στον τελικό του MasterChef, ωστόσο σήμερα θέλησε να απαντήσει στο σχόλιο αυτό και να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον Σταύρο Βαρθαλίτη, πράγμα που καλό θα ήταν να γνωρίζει και η μαμά του.

Η Μάρλεν απαντώντας στη δήλωση αυτή είπε χαρακτηριστικά: «Είναι η δική της άποψη. Απλά να μη φοβάται να της πείτε. Να μη φοβάται η γυναίκα. Θα πάει αλλού ο γιος της. Δε με γνωρίζει προσωπικά η γυναίκα». Στο μεταξύ ο Σταύρος έκανε ένα spoiler για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Δείτε το εδώ!

Τόσους followers πήρε στο Instagram ο Σταύρος Βαρθαλίτης

Απίστευτα τα νούμερα των followers που πήρε ο Σταύρος Βαρθαλίτης στον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram, μετά τον τελικό του MasterChef. Ο ίδιος είδε τον αριθμό να εκτοξεύεται μέσα σε μόλις λίγες ώρες.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ήταν εκείνος που κατάφερε να αναδειχτεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef, καθώς κέρδισε τον τίτλο και τις 50.000€!

Ο 24χρονος μάγειρας συγκέντρωσε 54 βαθμούς έναντι 43 του Σταυρή Γεωργίου, κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση.

Ο νικητής του MasterChef, Σταύρος Βαρθαλίτης, φαίνεται πόσο αγαπητός είναι στο κοινό καθώς ο ίδιος λίγες ώρες μετά τη νίκη του, κατάφερε να φτάσει τους 52.000 followers σχεδόν. Ο Σταύρος πριν τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής είχε κάτω από 1.000 followers.

Σταύρος Βαρθαλίτης Instagram

Ωστόσο ο Σταύρος Βαρθαλίτης μετά τον μεγάλο τελικό έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, ως ο νέος Έλληνας MasterChef. Δείτε εδώ τι είπε