Με τον γιο της στην Ακρόπολη η Σία Κοσιώνη

Έκαναν την πιο υπέροχη βόλτα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με τον γιο της στην Ακρόπολη η Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη αποφάσισε να αξιοποιήσει για λίγο τον ελεύθερο χρόνο της, και για το λόγο αυτό, πήρε τον αγαπημένο της γιο, Δήμο και πήγαν μαζί στο μουσείο της Ακρόπολης. Η δημοσιογράφος ανέβασε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία στον Instagram, με τον μικρό της.

Οι δυο τους περνούν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί. Μπορεί η Σία Κοσιώνη να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκει λίγο χρόνο για να τον αξιοποιήσει μαζί με τον μικρό Δήμο.

Σήμερα, λίγες μέρες μετά το άνοιγμα των μουσείων, η αγαπημένη δημοσιογράφος, δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε για τον ΣΚΑΪ, έδειξε για πρώτη φορά τα μαγευτικά εκθέματα στον γιο της.

Μάλιστα, μοιράστηκε ένα υπέροχο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Επιτέλους άνοιξε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σία Κοσιώνη.

Πριν λίγες μέρες, την τσακώσαμε μαζί με τον γιο της σε βόλτα

Με το γιο της «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι την Σία Κοσιώνη στο κέντρο της Αθήνας. Η παρουσιάστρια με ατημέλητα μαλλιά και φόρμα, δεν είχε καμία σχέση με την σοβαρή κυρία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Η παρουσιάστρια έχει τεράστια αδυναμία στον μικρό Δήμο, καρπό του έρωτα της με το σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη. Είναι κύρια προτεραιότητα της, για αυτό και με το που φεύγει από το κανάλι, τελειώνοντας με όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, του αφιερώνεται.

Τώρα που ο καιρός είναι φουλ καλοκαιρινός, οι δυο τους απολαμβάνουν τις βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας. Πριν από μερικές ημέρες, η κάμερα τους «τσάκωσε» σε βόλτα τους με το καρότσι. Μάλιστα, η Σία Κοσιώνη δεν δίστασε να σταματήσει για να συνομιλήσει με γνωστούς της.

Πιο χαλαρή από ποτέ, φορώντας φόρμα, χωρίς μακιγιάζ και ατημέλητα μαλλιά, απόλαυσε κάθε λεπτό με το γιο της. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, η κάμερα τους απαθανάτισε και στην θάλασσα, με την παρουσιαστρια να φορά ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό. Δείτε τις paparazzi φωτογραφίες.

Σία Κοσιώνη γιος βόλτα