Έξοδος για Σταύρο Βαρθαλίτη, Σταυρή Γεωργίου, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Δείτε φωτογραφίες

Που πήγαν;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Έξοδος για Σταύρο Βαρθαλίτη, Σταυρή Γεωργίου, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο -  Δείτε φωτογραφίες

Έξοδος για Σταύρο Βαρθαλίτη, Σταυρή Γεωργίου, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο μετά το τελικό του MasterChef. Που βρέθηκαν οι τέσσερις τους και διασκέδασαν; Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφρίες.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ήταν ο παίκτης που κέρδισε στον μεγάλο τελικό του τέταρτου κύκλου του MasterChef.

Ο 24χρονος εκτός από το τρόπαιο κέρδισε και 50.000 ευρώ και από τότε γιορτάζει παρέα με φίλους, αλλά και την οικογένεια του.

Μάλιστα, χθες το απόγευμα πραγματοποίησε και την πρώτη του έξοδο, παρέα με τον Σταυρή Γεωργίου που ήταν μαζί στο τελικό του MasterChef και απέκτησαν μια δυνατή φιλία. Στη παρέα τους ήταν και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Που πήγαν όμως;

Οι τρεις τους επισκέφτηκαν το εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά στον Κεραμεικό. Χαρακτηριστικό είναι, πως ο Σταύρος Βαρθαλίτης έβγαλε και μια φωτογραφία με τον κριτή του MasterChef , ενώ το ίδιο έκανε και ο Σταυρής Γεωργίου με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Δείτε εδώ και πώς θα μοιράσουν μεταξύ τους τα χρήματα οι δύο φιναλίστ του MasterChef.

Δείτε τις αναρτήσεις τους:

Σταύρος Βαρθαλίτης

Σταυρής Γεωργίου - Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Σταύρος Βαρθαλίτης Σωτήρης Κοντιζάς

Σταύρος Βαρθαλίτης: Έκανε "spoiler" για το νέο του επαγγελματικό βήμα

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την νίκη του στο MasterChef και μέσα από αυτή, αποφάσισε να κάνει ένα spoiler για το νέο του επαγγελματικό βήμα, το οποίο θα έρθει σε λίγο καιρό, μέσα από την αξιοποίηση του χρηματικού επάθλου.

Ο νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής πλέει σε πελάγη ευτυχίας, και για το λόγο αυτό, θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όλους όσους του στάθηκαν αυτόν τον καιρό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα σχέδιά του για το μέλλον.

Αυτό είναι το spoiler του Σταύρου Βαρθαλίτη για το νέο του επαγγελματικό βήμα

«Ένα μοναδικό ευχαριστώ σε όλους σας …σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για όλη την αγάπη σας! Το ταξίδι ήταν μοναδικό με τρομερές στιγμές , γεμάτο από στιγμές οι οποίες θα μου μείνουν αξέχαστες για πολλά χρόνια! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη παραγωγή και στους τρεις υπέροχους και δροσερούς κριτές μας @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @ioannidispanos και στον ήρωα που δεν φαίνεται @nick.d.thomas !!

Κρατήστε ψηλά παιδιά μου το σύνθημα «Έρωτας Αλήτης Σταύρος Βαρθαλιτης» ως τα ουράνια! Σας αγαπώ όλους … μείνετε παρέα μου γιατί ετοιμάζουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για εσάς και για εμάς! Stay safe – Stay positive – Stay active #MasterChefGr #masterchefgr #masterchef4 #mastercheffinal #foodie #foodman #winner #erotasalitis»