Συγκλονίζει ο Σταμάτης Φασουλής - Μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του

«Σταμάτησα χωρίς λόγο, όπως και το ποτό»

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Συγκλονίζει ο Σταμάτης Φασουλής - Μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του

Συγκλόνισε ο Σταμάτης Φασουλής που μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του. Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον εθισμό στην πόκα αλλά και στο αλκοόλ που σταμάτησε ξαφνικά.

Ο Σταμάτης Φασουλής συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ένα καΐκι στο σκηνικό του «The 2Night Show» έγινε η αφορμή να θυμηθεί τον πατέρα του, να συγκινηθεί και να εκφράσει το μεγάλο του παράπονο για τη σχέση τους.

Μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποκάλυψε, μέσα σε όλα, τον εθισμό του στα χαρτιά και το ποτό που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Φασουλής σημείωσε χαρακτηριστικά «έπαιζα πολύ χαρτιά. Για δεκαπέντε χρόνια έπαιζα πάρα πολύ. Έπαιζα πόκα κάθε μέρα αλλά αυτό στα μακρινά χρόνια επί… δεινοσαύρων εποχή».

«Σταμάτησα χωρίς λόγο, όπως σταμάτησα και το ποτό. Για δέκα χρόνια έπινα πάρα πολύ και σταμάτησα χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να το προσπαθήσω» εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια ο Σταμάτης Φασουλής στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Είμαστε μια μεγάλη παρέα που μπιρίμπα. Ήταν ο Φέρτης, ο Κούρκουλος, η γυναίκα του, ο Διαγόρας Χρονόπουλος και η Ελένη Κούρκουλα. Παίζαμε στο σπίτι μου αλλά παίζαμε και στο σπίτι της Καρέζη με τον Μίμη Κουγιουμτζή, τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Μιλάω για το 1980, 1981». Δείτε εδώ και τι είχε πει για τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Λίγα λόγια για τον Σταμάτη Φασουλή

Γεννήθηκε στα Αμπελάκια Σαλαμίνας και μεγάλωσε στην Κυψέλη. Έχει σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Ήταν ένα από τα βασικά στελέχη του Ελεύθερου Θεάτρου και κατόπιν της Ελεύθερης Σκηνής. Έχει σκηνοθετήσει πολλές θεατρικές παραστάσεις, μεταξύ αυτών: Το τρίτο στεφάνι, Νίκη, Πλούτος, Ο θάνατος του εμποράκου, Βίρα τις άγκυρες και Αλέξης Ζορμπάς. Επίσης, έχει πολλές εμφανίσεις ως ηθοποιός στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο