«Τρελάθηκε» από τη χαρά της η μαμά του Σταύρου Βαρθαλίτη - «Δεν κοιμήθηκα το βράδυ της νίκης του»

Πολύ συγκινημένη για τον γιο της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τρελάθηκε» από τη χαρά της η μαμά του Σταύρου Βαρθαλίτη - «Δεν κοιμήθηκα το βράδυ της νίκης του»

Η αγαπημένη μαμά του Σταύρου Βαρθαλίτη, "τρελάθηκε" από τη χαρά της με την μεγάλη επιτυχία του γιου της, και όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», δεν μπόρεσε ούτε λεπτό να κοιμηθεί το βράδυ της νίκης του.

Η κυρία Πόπη έδειξε από το πρώτο κιόλας λεπτό πως βρισκόταν στο πλευρό του γιου της και τον στήριζε σε κάθε του βήμα. Όπως είδαμε και χθες, στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», όλη η οικογένεια, παρακολούθησε τον τελικό του MasterChef και πανηγύρισε με την ψυχή της.

Σήμερα, ο Σταυρής Γεωργίου αποκάλυψε την άγνωστη συμφωνία που έκανε με τον Βαρθαλίτη για το χρηματικό έπαθλο. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Σταύρος Βαρθαλίτης μαμά

Σήμερα, η μαμά του Σταύρου Βαρθαλίτη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούγιου και ξεκαθάρισε πως είναι πολύ περήφανη για όλα όσα έχει καταφέρει το παιδί της.

«Αισθάνομαι υπέροχα, αλλά είμαι και κουρασμένη… Είμαι περήφανη, είμαι χαρούμενη πάρα πολύ, αλλά δεν πρόκειται να πω κάτι άλλο. Δεν κοιμήθηκα το βράδυ της νίκης του. Του εύχομαι τα καλύτερα και ό,τι θέλει ο ίδιος να το κάνει, εγώ θα είμαι πάντα δίπλα. Ό, τι θέλει πάντα στο καλό». ήταν τα λόγια της.

Η Μάρλεν απαντά στη μαμά του Σταύρου Βαρθαλίτη

«Δε μου άρεσε πως ειπώθηκε πως έχει σχέση με τη Μάρλεν. Αν είχα τη Μάρλεν απέναντί μου θα της έλεγα μακριά από τον γιο μου», είχε πει χαρακτηριστικά η μαμά του Σταύρου Βαρθαλίτη πριν από λίγο καιρό.

Η Μάρλεν χθες δεν εμφανίστηκε στον τελικό του MasterChef, ωστόσο σήμερα θέλησε να απαντήσει στο σχόλιο αυτό και να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον Σταύρο Βαρθαλίτη, πράγμα που καλό θα ήταν να γνωρίζει και η μαμά του.

Η Μάρλεν απαντώντας στη δήλωση αυτή είπε χαρακτηριστικά: «Είναι η δική της άποψη. Απλά να μη φοβάται να της πείτε. Να μη φοβάται η γυναίκα. Θα πάει αλλού ο γιος της. Δε με γνωρίζει προσωπικά η γυναίκα». Στο μεταξύ ο Σταύρος έκανε ένα spoiler για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Δείτε το εδώ!