MasterChef: Αυτός είναι ο λόγος που ο Πάνος Ιωαννίδης απουσίαζε από την έξοδο των κριτών με Βαρθαλίτη - Σταυρή

Τι αποκάλυψαν Κοντιζάς - Κουτσόπουλος

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Αυτός είναι ο λόγος που ο Πάνος Ιωαννίδης απουσίαζε από την έξοδο των κριτών με Βαρθαλίτη - Σταυρή

Αυτός είναι ο λόγος που ο Πάνος Ιωαννίδης απουσίαζε από την έξοδο των κριτών με Σταύρο Βαρθαλίτη και Σταυρή Γεωργίου. Οι άλλοι δυο κριτές αποκάλυψαν που ήταν αλλά και τι ακριβώς έκανε,

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου έκαναν ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης. Οι δύο κριτές του MasterChef αναφέρθηκε στην επιτυχία του ριάλιτι, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς τόνισε για μία ακόμη φορά πως ο πέμπτος κύκλος θα είναι εντελώς διαφορετικός.

Οι δύο σεφ συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης με τους φιναλίστ του MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη και Σταυρή Γεωργίου. Από την παρέα ωστόσο έλειπε ο Πάνος Ιωαννίδης, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να εξηγεί τον λόγο.

«Τα παιδιά ήρθαν να τα πούμε. Φωνάξαμε και τον Πάνο αλλά κόλλησε κάπου με το μαγαζί του. Αισθανόμαστε όμορφα για το MasterChef. Ο καινούργιος κύκλος είναι στον σχεδιασμό. Καλό κουράγιο και καλή καινούργια σεζόν σε όλους» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόποιυλος, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς τόνισε: «Στον πέμπτο κύκλο του MasterChef δεν θα είναι τίποτα το ίδιο». Δείτε εδώ και πώς θα μοιράσουν μεταξύ τους τα χρήματα οι δύο φιναλίστ του MasterChef.

Έξοδος για Σταύρο Βαρθαλίτη, Σταυρή Γεωργίου, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Δείτε φωτογραφίες

Έξοδος για Σταύρο Βαρθαλίτη, Σταυρή Γεωργίου, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο μετά το τελικό του MasterChef. Που βρέθηκαν οι τέσσερις τους και διασκέδασαν; Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφρίες.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ήταν ο παίκτης που κέρδισε στον μεγάλο τελικό του τέταρτου κύκλου του MasterChef.

Ο 24χρονος εκτός από το τρόπαιο κέρδισε και 50.000 ευρώ και από τότε γιορτάζει παρέα με φίλους, αλλά και την οικογένεια του.

Μάλιστα, χθες το απόγευμα πραγματοποίησε και την πρώτη του έξοδο, παρέα με τον Σταυρή Γεωργίου που ήταν μαζί στο τελικό του MasterChef και απέκτησαν μια δυνατή φιλία. Στη παρέα τους ήταν και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Που πήγαν όμως;

Οι τρεις τους επισκέφτηκαν το εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά στον Κεραμεικό. Χαρακτηριστικό είναι, πως ο Σταύρος Βαρθαλίτης έβγαλε και μια φωτογραφία με τον κριτή του MasterChef , ενώ το ίδιο έκανε και ο Σταυρής Γεωργίου με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Δείτε τις αναρτήσεις τους:

Σταύρος Βαρθαλίτης

Σταυρής Γεωργίου - Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Σταύρος Βαρθαλίτης Σωτήρης Κοντιζάς