Γενέθλια για τον Αντώνη Ρέμο - Η φωτογραφία με την Υβόννη Μπόσνιακ πριν από 10 χρόνια

Διάλεξε τον πιο ξεχωριστό τρόπο για να του πει τα «χρόνια πολλά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γενέθλια για τον Αντώνη Ρέμο - Η φωτογραφία με την Υβόννη Μπόσνιακ πριν από 10 χρόνια

Ο Αντώνης Ρέμος έχει σήμερα τα γενέθλιά του και για το λόγο αυτό, η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισε να του ευχηθεί με μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία από το παρελθόν, η οποία τραβήχτηκε σε μία παραλία πριν από 10 ολόκληρα χρόνια.

Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένο και έτσι η γνωστή σχεδιάστρια μόδας δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον σύζυγό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Αντώνης Ρέμος κλείνει σήμερα τα 50 και έτσι, η Υβόννη Μπόσνιακ θυμήθηκε μία φωτογραφία στην οποία πόζαραν μαζί πριν από 10 χρόνια και του έστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα.

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Υβόννη Μπόσνιακ, να σημειώσουμε πως τα ρεπορτάζ λένε ότι της έχει γίνει πρόταση για το GNTM. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Η Υβόννη Μπόσνιακ, που πολύ συχνά μοιράζεται οικογενειακές της στιγμές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «ανέβασε» μια φωτογραφία της με τον Αντώνη, και γράφει στη λεζάντα: «50 years incredible you… Σ’ αγαπώ!».

Τις προάλλες, ο φακός του YouWeekly.gr "τσάκωσε" τον Αντώνη Ρέμο με την Υβόννη Μπόσνιακ

Σε αντίθεση με ότι έχουμε συνηθίσει από το μοντέλο, Υβόννη Μπόσνιακ, για αυτή τους την έξοδο επέλεξε να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ , δείχνοντας εντυπωσιακή ακόμα και έτσι. Επιπλέον, δεν έκανε κάποια περίτεχνη κόμμωση επιλέγοντας έναν απλό κότσο και ένα απλό casual μαύρο ντύσιμο. Ασορτί ντύθηκε και ο Αντώνης Ρέμος που φορούσε ένα απλό μαύροT-shirt με βερμούδα.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει θαμώνας του μαγαζιού, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετο. Στην παρέα τους βρισκόνταν και ακόμη ένα τρίτο άτομο αλλά δεν δίστασαν να μιλήσουν με φανς των γύρω τραπεζιών που προσπάθησαν να τους προσεγγίσουν. Για ακόμα μια φορά ο Αντώνης και η Υβόννη απέδειξαν το πόσο κοινωνικοί και προσεγγίσιμοι είναι σε αντίθεση με αρκετούς άλλους τραγουδιστές και μοντέλα της κλάσης τους.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι παντρεμένοι από το 2010 και έχουν φέρει στο κόσμο ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Μάλιστα προσφάτως είχε και τα γενέθλιά του, δείτε την τρυφερή έκπληξη του μπαμπά της.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από την έξοδο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννη Μπόσνιακ

τρυφερές στιγμές Μπόσνιακ και Ρέμου

Ο αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ πίνουν το καφέ τους σε γνωστό μαγαζί στην Γλυφάδα.