«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Τα ευχάριστα νέα «έσκασαν» για μία πολύ αγαπημένη ηθοποιό, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Η γέννα της βέβαια έγινε υπό άκρα μυστικότητα και σχεδόν κανείς δεν κατάλαβε πότε έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της έχουν προτιμήσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα και για ένα μοντέλο της Victoria's Secret, η οποία κατάφερε μετά από πολλές προσπάθειες να μείνει έγκυος. Δείτε εδώ για ποια πρόκειται.

Αυτή είναι η ηθοποιός που έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Ο λόγος για την Μισέλ Ουίλιαμς, η οποία έχει ήδη ένα παιδί, την 14χρονη Ματίλντ, η οποία είναι ο καρπός του έρωτά της με τον αγαπημένο ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή, Χιθ Λέτζερ.

Πλέον, βρίσκεται στο πλευρό του Τόμας Κάιλ, τον οποίο γνώρισε σε γυρίσματα μίας σειράς. Η είδηση για την εγκυμοσύνη της κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο και τις τελευταίες μέρες το διαδίκτυο "οργιάζει" πως το δεύτερο παιδί της ήρθε στον κόσμο, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες γύρω από το φύλο του μωρού.

Μισέλ Ουίλιαμς γέννησε

Πέρα από τη Μισέλ Ουίλιαμς που έγινε μαμά ξανά, γέννησε και μία αγαπημένη τραγουδίστρια

Πρόκειται για μία εγκυμοσύνη η οποία δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, κατάφερε να κρατήσει κρυφή όλη αυτή την περίοδο της ζωής της, περιορίζοντας πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Ο λόγος για την Ίγκι Αζάλια, η οποία αποφάσισε μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση και να εξηγήσει πως ο λόγος για τον οποίο ήθελε να την κρατήσει κρυφή, ήταν για να προστατεύσει την ιδιωτική της ζωή.

Iggy Azalea μαμά

Έτσι ανακοίνωσε πως έγινε μαμά η Ίγκι Αζάλια

«Έχω έναν γιο! Το κρατούσα μυστικό για να το αποκαλύψω την κατάλληλη στιγμή. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι θα κρατήσω την ζωή του ιδιωτική, όχι όμως μυστική και τον αγαπώ απεριόριστα», έγραψε η ίδια ανακοινώνοντας τη γέννα της.

Ίγκι Αζάλια εγκυμοσύνη