Σταύρος Βαρθαλίτης - Σταυρής Γεωργίου: Συγκίνησαν με τις δημοσιεύσεις τους για το τέλος του MasterChef

«Μόνο περήφανος νιώθω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σταύρος Βαρθαλίτης - Σταυρής Γεωργίου: Συγκίνησαν με τις δημοσιεύσεις τους για το τέλος του MasterChef

Τόσο ο Σταύρος Βαρθαλίτης, όσο και ο Σταυρής Γεωργίου, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, μοιράστηκαν δύο πολύ συγκινητικές δημοσιεύσεις για το τέλος του MasterChef και για όλα όσα κέρδισαν από τη συμμετοχή τους και τη φιλία τους.

Οι δύο αγαπημένοι φίλοι κατάφεραν να φτάσουν μαζί μέχρι τον τελικό του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής και να εντυπωσιάσουν με τις προσπάθειές τους.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης μπορεί να ήταν αυτός που κέρδισε το έπαθλο, ωστόσο συμφώνησε να το μοιραστεί με τον Σταυρή. Δείτε εδώ την άγνωστη συμφωνία που έκαναν.

Η δημοσίευση του Σταύρου Βαρθαλίτη για το MasterChef

«Ευχαριστώ πολύ αυτούς τους τρεις ανθρώπους που με τα λόγια τους και με τις συμβουλές τους μας έκαναν καλυτέρους ανθρώπους και μάγειρες και τους χρωστάω πάρα πολλά. Όσο για το κουμπάρο τι να πω τον αγαπάω και ο, τι χρειαστεί εγώ θα είμαι εδώ για εκείνον να τον στηρίζω και του εύχομαι ότι καλύτερο.

Από εδώ και πέρα σκληρή δουλειά ,πλάνο ,ηρεμία και έρχονται νέα όμορφα και φρέσκα πράγματα . Καλό μεσημέρι από τον Έρωτα Αλήτη Βαρθαλίτη να είστε όλοι καλά́ και σας ευχαριστώ που δεν σταματάτε να μου δείχνετε ότι όλο αυτό άξιζε και με το παραπάνω με την αγάπη που μου δείχνετε!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Η δημοσίευση του Σταυρή Γεωργίου για το τέλος του MasterChef

«ΑΔΕΡΦΟΣ! Πραγματικά́ τι να πω για αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ! Μπορεί να μην κέρδισα τον τίτλο του @masterchefgr, αλλά γνώρισα τον άνθρωπο που τον έχει κατακτήσει και πραγματικά́ μόνο περήφανος νιώθω όλους αυτούς τους μήνες που είμαστε παρέα σε όλο αυτό το ταξίδι!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανοχή́ που μου έδειξες αλλά και την ανοχή́ στο τι είδαν τα μάτια μου με όλο αυτό το στυλ που σε διακατέχει. Σου εύχομαι τα καλυτέρα, να έχεις πάντα υγεία και είμαι σίγουρος ότι με σκληρή́ δουλειά, στοχοπροσήλωση και όρεξη μας περιμένουν πολλά!!!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Σταυρής Γεωργίου.