Ξαφνικός χωρισμός για πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξαφνικός χωρισμός για πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη

Χώρισε ξαφνικά πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη και η είδηση έσκασε σαν «βόμβα», καθώς δεν το περίμενε κανείς. Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο, ενώ έμενε μαζί και στο ίδιο σπίτι.

Ο λόγος για την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον σεφ σύντροφό της, Άκη Δρούγκα. Οι δυο τους σύμφωνα με πληροφορίες του Secret των Παραπολιτικών πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Οι δυο τους, έπειτα από δυόμισι χρόνια σχέσης και συγκατοίκησης, πριν από λίγες ημέρες αποφάσισαν να χωρίσουν. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας, άνθρωποι του περιβάλλοντος του πρώην ζευγαριού αναφέρουν ότι τα προβλήματα φάνηκαν την περίοδο της καραντίνας. Ωστόσο παραμένουν «έναν πρώην ζευγάρι με καλές σχέσεις».

Χώρισε η Μπάγια Αντωνοπούλου

Η Μπάγια Αντωνοπούλου το τελευταίο διάστημα έχει ρίξει όλο το βάρος της, στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», που παρουσιάζει κάθε πρωί με τον Νίκο Φιλιππίδη. Μάλιστα, σημειώνουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν φτάσει τον Γιώργο Παπαδάκη.

Τι είχε δηλώσει η πρώην συνεργάτιδα ρου Γιώργου Παπαδάκη για τον σύντροφό της πριν τον χωρισμό;

«Ο σύντροφός μου με στηρίζει όποια απόφαση και να πάρω, μου έχει εμπιστοσύνη για τη μετέπειτα πορεία μου. Μου είπε πως, για να πάρω αυτή την απόφαση, αυτό είναι το σωστό και πως θα είναι δίπλα μου σε κάθε μου επιλογή. Είμαι ευτυχισμένη που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο ο οποίος με στηρίζει απόλυτα».

Αυτό είναι το σπίτι που έμενε με τον σύντροφο της πριν χωρίσουν

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μας έδειξε για πρώτη φορά το σπίτι που μένει με τον σύντροφο της, Άκη Δρούγκα στην Ανατολική Αττική.

Η παρουσιάστρια - δημοσιογράφος είχε βρει τον έρωτα στα μάτια του σεφ και εδώ και περίπου δυο χρόνια ζούσαν τον απόλυτο έρωτα.

Συγκεκριμένα, η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Άκης Δρούγκας έμεναν μαζί στο ίδιο σπίτι την Ανατολική Αττική και είχε θελήσει να μας δείξει το εντυπωσιακό εσωτερικό του σπιτιού.