Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία από το πλατό του ΣΚΑΙ και το σχόλιο «Τελευταία λεπτά πριν...»

Τι έγραψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία από το πλατό του ΣΚΑΙ και το σχόλιο «Τελευταία λεπτά πριν...»

Μια φωτογραφία από το πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, θέλησε να μοιραστεί η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία μάλιστα, είναι πολύ εντυπωσιακή.

Η παρουσιάστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media και συχνά δημοσιεύει διάφορες στιγμές της. Τόσο από την ζωή της με την οικογένεια της, όσο και από τα επαγγελματικά της βήματα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια η οποία βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην οικογένεια του ΣΚΑΪ, χρησιμοποιεί πολλές φορές τον λογαριασμό της, προκειμένου να μιλήσει για τις επιτυχίες του καναλιού του Φαλήρου.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία την είδαμε να ποζάρει λίγο πριν πέσει το σήμα και βγει στον αέρα για να μεταφέρει όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας.

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Σία Κοσιώνη στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τον ΣΚΑΪ

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση προκειμένου να ανακοινώσει μία μεγάλη επιτυχία του ΣΚΑΪ, η οποία έδειξε πως την έκανε πραγματικά πολύ περήφανη.

Για το λόγο αυτό, σήμερα, η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε σε ένα Insta Story της, ένα άρθρο το οποίο αναφέρεται σε ακόμα μία πρωτιά που κατέκτησε ο ΣΚΑΪ. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, η κάμερα τους απαθανάτισε και στην θάλασσα, με την παρουσιαστρια να φορά ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό. Δείτε τις paparazzi φωτογραφίες.

«Στην κορυφή της προτίμησης του ελληνικού κοινού βρίσκεται ο όμιλος ΣΚΑΪ σύμφωνα με την έκθεση του Δημοσιογραφικού Ινστιτούτου του Reuters σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για το 2020.

Συγκεκριμένα, ο ΣΚΑΪ (τηλεόραση και ραδιόφωνο) βρίσκεται πρώτος στην προτίμηση του κοινού για την ενημέρωσή του. Το 38% δηλώνει ότι παρακολουθεί τις ειδήσεις από τα μέσα του ΣΚΑΪ περισσότερες από τρεις φορές την εβδομάδα και το 55% τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα», έγραφε το άρθρο που κοινοποίησε η Σία Κοσιώνη.

Σία Κοσιώνη ΣΚΑΪ