Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία από τις διακοπές της με τον Ματέο Παντζόπουλο που έφερε αντιδράσεις

Θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία από τις διακοπές της με τον Ματέο Παντζόπουλο που έφερε αντιδράσεις

Τις διακοπές της με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της, απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη λίγες ώρες πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Μάλιστα, χθες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, η οποία έφερε πολλές αντιδράσεις.

Η παρουσιάστρια με αφορμή τον καλό καιρό του Ιουνίου, μάζεψε τα πράγματα της, ετοίμασε βαλίτσες και αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της την Παρασκευή πήρε το πρώτο πλοίο και αναχώρησε για την Άνδρο, τον επίγειο παράδεισο της.

Η Ελένη Μενεγάκη εκμεταλλεύτηκε το Σαββατοκύριακο για να περάσει λίγες στιγμές ηρεμίας με τα παιδιά της και το σύζυγό της, αλλά και με τον αδερφό της με τον οποίο ταξίδεψε μαζί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρχικά, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τον Θοδωρή Μισόκαλο, την ώρα που είχαν επιβιβαστεί στο πλοίο.

«Επιτέλους το Σαββατοκύριακο ξεκινά και οι όμορφες παραλίες, μας περιμένουν φίλοι μου. Επιβιβάζομαι με προορισμό καταγάλανα νερά», έγραψε η αγαπημένη παρουσιάστρια στη φωτογραφία που ανέβασε.

Λίγη ώρα αργότερα, πόζαρε στο πλευρό του αγαπημένου της αδερφού, με τον οποίο πάει στην Άνδρο. Δείτε εδώ πόσο κοστίζει μία βραδιά τον Αύγουστο στο ξενοδοχείο του στην Άνδρο και θα πάθετε πλάκα!

Αυτή είναι η φωτογραφία από τις διακοπές της Ελένη Μενεγάκη με το Ματέο Παντζόπουλο που έφερε αντιδράσεις

Χθες, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία της από την Άνδρο και συγκεκριμένα τα Άχλα, όπου έχουν το σπίτι τους. Η παρουσιάστρια, χωρίς ίχνος μακιγιάζ πόζαρε με φόντο ένα καταπράσινο τοπίο.

Αμέσως, οι followers της έσπευσαν να τις σχολιάσουν με τα καλύτερα λόγια. Της έγραψαν πόσο όμορφη είναι και πόσο εντυπωσιακή είναι η φωτογραφία της, αφού πρώτη φορά ποζάρει έτσι.