Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος: Έξοδος για φαγητό στο εστιατόριο πρώην παίκτη του MasterChef

Σε ποιον πήγαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος: Έξοδος για φαγητό στο εστιατόριο πρώην παίκτη του MasterChef

Έξοδο για φαγητό πραγματοποίησε η Μαρία Μπέη στο πλευρό του Δημήτρη Μπέλλου πριν από μερικές ώρες. Το ζευγάρι επισκέφθηκε το εστιατόριο πρώην παίκτη του MasterChef.

Πλέον το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτα του. Μάλιστα, έχουν δημοσιεύσει στα social media ήδη την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο, βρέθηκαν στο εστιατόριο πρώην, επίσης παίκτη του MasterChef, όπου απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα.

Στο Instagram o Δημήτρης Μπέλλος, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια κοινή τους φωτογραφία αποκαλύπτοντας πως επισκέφθηκαν τον Σελίμ και... έφαγαν από τα χέρια του.

Μάλιστα, οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψαν για τη σχέση τους.

Από το MasterChef σε νέο ριάλιτι του Star Μπέλλος και Μαρία

Λίγο μετά τη συμμετοχή τους στο MasterChef, ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη, είναι έτοιμοι να πάνε σε ένα άλλο ριάλιτι του Star, μιας και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», τους έγινε πρόταση και πρόκειται να τη δεχθούν.

Το εν λόγω ζευγάρι κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας από την πρώτη κιόλας στιγμή που έκανε γνωστή τη σχέση του μέσα στον διαγωνισμό μαγειρικής. Οι κόντρες, τα σχόλια και οι τρυφερές στιγμές τους, ήταν αυτά που πρωταγωνίστησαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Σε αυτό το ριάλιτι του Star θα πάνε μετά το MasterChef Μπέλλος και Μαρία

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το ζευγάρι δέχθηκε πρόταση από το Globetrotters. Το ταξιδιωτικό ριάλιτι φαίνεται πως αναζητά τον νέο Χάρη Βαρθακούρη και Αντελίνα, αν και εδώ που τα λέμε δύσκολα θα τους ξεπεράσει κάποιος.

Μαρία Μπέλλος globetrotters

Σύμφωνα με την Τρωρτζέλα Κόσιαβα, οι δύο τους είδαν πολύ θετικά το συγκεκριμένο πρότζεκτ, και πλέον μένει να πέσουν μόνο οι υπογραφές.