Δημήτρης Κοντομηνάς: Ο δικηγόρος του αποκάλυψε την αλήθεια για τον ψευτογιατρό - «Είναι αληθές ότι...»

Μίλησε για όλα στην εκπομπή της Στεφανίδου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Κοντομηνάς: Ο δικηγόρος του αποκάλυψε την αλήθεια για τον ψευτογιατρό - «Είναι αληθές ότι...»

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Κοντομηνά, αποκάλυψε όλη την αλήθεια γύρω από την απάτη που είχε στήσει ο ψευτογιατρός απέναντι και στον επιχειρηματία.

Ο Δημήτρης Κούρεντας επιβεβαίωσε πως τον είχε εξαπατήσει και έχει υποβάλει μήνυση και αναμένουν την εκδίκαση της υποθέσεως.

«Είναι αληθές ότι ο κ. Κοντομηνάς έχει υποβάλει μήνυση, εκκρεμεί η εκδίκαση της υποθέσεως, μάλιστα την Τετάρτη είχαμε συνεδρίαση, η οποία αποσύρθηκε λόγω των εξελίξεων του κορονοϊού. Ο εν λόγω κύριος κατηγορείται για απάτη και για πλαστογραφία. Μένει από το δικαστήριο να κριθεί αν είναι αθώος ή ένοχος. Πάντως, το αρμόδιο συμβούλιο έκρινε ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής για να τον παραπέμψει στο ακροατήριο.

Δημήτρης Κοντομηνάς απάτη ψευτογιατρού

Το αντικείμενο της απάτης το περιόρισε το αρμόδιο συμβούλιο στα 9.5 εκατομμύρια ευρώ, παραπέμπεται γι’ αυτό το ποσό. Παρουσίαζε τον εαυτό του ως άνθρωπο ικανό να επιτύχει διάφορα πράγματα, επικαλούμενος τις αμερικανικές αρχές, πλην όμως απεδείχθησαν όλα αυτά ψευδή.

Αυτά τώρα μένει να τα κρίνει το αρμόδιο δικαστήριο, τελικά όσον αφορά την αλήθεια ή μη ή εν πάση περιπτώσει αν αυτά ήταν ικανά να παραπλανήσουν, για να πετύχει το αποτέλεσμά του. Δεδομένου ότι εκκρεμεί η εκδίκαση, δεν μπορούμε έτσι να προκαταλάβουμε την απόφαση», είπε ο δικηγόρος του Δημήτρη Κοντομηνά. Δείτε τι έλεγαν οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά.

Δείτε τι είχε αποκαλύψει ο Βερύκιος για τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον ψευτογιατρό

Μια απίστευτη αποκάλυψη έγινε για τον Δημήτρη Κοντομηνά πως ο "μαϊμού" γιατρός τον είχε εξαπατήσει και του έφαγε τρελά εκατομμύρια. Την είδηση έκανε γνωστή ο Δήμος Βερύκιος μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του.

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη για τον «μαϊμού» γιατρό του Κορωπίου, που συνελήφθη γιατί εξαπατούσε με τις δήθεν επιστημονικές του γνώσεις ασθενείς με καρκίνο, προχώρησε ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο του Alpha και την εκπομπή «Ραντάρ», ο 47χρονος που μεταξύ άλλων κατηγορείται για τον θάνατο ενός ηλικιωμένου και δύο ανήλικων παιδιών, είχε εξαπατήσει μέχρι και τον Δημήτρη Κοντομηνά. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Δήμο Βερύκιο, κατάφερε να αποσπάσει από τον γνωστό επιχειρηματία το ποσό των 55 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, ο «μαϊμού» γιατρός φέρεται πριν από αρκετά χρόνια να είχε πλησιάσει τον Δημήτρη Κοντομηνά, προσπαθώντας να του πουλήσει αρχεία πρώην στελέχους της ΕΥΠ που ήθελε η… CIA, καθώς και προηγμένα δορυφορικά συστήματα από τις ΗΠΑ.Η υπόθεση αυτή έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ είχε βγει και απαγόρευση εξόδου από την χώρα σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ψευτογιατρού ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα.

πηγή: newpost.gr