Φαίη Σκορδά: Φόρεσε ψηλόμεσο μαγιό και το κορμί της "κολάζει" - Η φωτογραφία που έκανε χαμό

Θα πάθετε πλάκα με τις αναλογίες της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Φόρεσε ψηλόμεσο μαγιό και το κορμί της

Ψηλόμεσο ροζ μαγιό φόρεσε η Φαίη Σκορδά και το κορμί της στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram "κολάζει". Για ακόμη μια φορά η ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια προκάλεσε χαμό από τα likes και τα σχόλια.

Η Φαίη Σκορδά εκμεταλλεύτηκε το ελεύθερο Σαββατοκύριακο της και έκανε τις βουτιές της στη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία της στην αμμουδιά. Στο πλευρό της, είχε το σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό.

Σε μια από τις εξορμήσεις της στη θάλασσα, η παρουσιάστρια πόζαρε στην ξαπλώστρα της, φορώντας ένα απίστευτο ροζ μαγιό, του οποίου το κάτω μέρος ήταν ψηλόμεσο.

Τη φωτογραφία της, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και να προκαλέσει "σεισμό" με τις απίστευτες αναλογίες που διαθέτει στο σώμα της.

Φαίη Σκορδά μαγιό σώμα

Ωστόσο, αυτά είναι τα τρικ της Φαίης Σκορδά για να χάνει γρήγορα κιλά. Ποια τα μυστικά της παρουσιάστριας για να διατηρείται πάντα σε άψογη φόρμα και να μην παίρνει άσκοπες, αλλά και περιττές θερμίδες δείτε εδώ.

Με "καυτό" μαγιό η Φαίη Σκορδά κόλασε - Η φωτογραφία με το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς

Η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και για το λόγο αυτό, επισκέφθηκε την παραλία. Έβαλε λοιπόν το "καυτό" μαγιό της και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς.

Με τη θερμοκρασία να έχει «χτυπήσει» κόκκινο, η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε παρά να επιλέξει το πιο "καυτό" ολόσωμο μαγιό της και να ποζάρει στο φακό, προκαλώντας μερικά "εγκεφαλικά" στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ροζ, με κοψίματα στην κοιλιά, το μαγιό αυτό είναι πραγματικά ιδανικό για όποια γυναίκα θέλει να αναδείξει τον σωματότυπό της.

«Η εποχή που αγαπώ . Καλωσόρισες καλοκαίρι ....» έγραψε η Φαίη Σκορδά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε και τα likes, όπως μπορείτε να φανταστείτε, έπεσαν "βροχή".

Φαίη Σκορδά σώμα