Γρηγόρης Γκουντάρας: «Άδειασε» την Ελένη Τσολάκη - «Ήταν η χειρότερη...»

Απίστευτη η αντίδραση του στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Γκουντάρας: «Άδειασε» την Ελένη Τσολάκη  - «Ήταν η χειρότερη...»

Συνέντευξη στην Φωτεινή Πετρογιάννη και την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» παραχώρησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Ο παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, «άδειασε» την Ελένη Τσολάκη, ενώ αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχαν σε εκπομπή στον ALPHA.

Αρχικά, όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί παρεξηγήθηκε με την παρουσιάστρια, εκείνος αμέσως απάντησε «επόμενη ερώτηση», χωρίς να δίνει απάντηση.

Στη συνέχεια, η Φωτεινή Πετρογιάννη του είπε «Δεν θα μας πει κάτι;» με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να της απαντάει « «Η συνεργασία μου με την Ελένη Τσολάκη ήταν η χειρότερα στα 28 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση». Δείτε ωστόσο εδώ τα ευχάριστα νέα για την Ελένη Τσολάκη.

Γρηγόρης Γκουντάρας Ελένη Τσολάκη

Γρηγόρης Γκουντάρας: Μιλάει ανοιχτά για τη συνεργασία του με την Ελένη Τσολάκη - «Δε θέλω να το θυμάμαι... ήταν λάθος»

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή του «Ευτυχείτε», ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη συνεργασία του με την Ελένη Τσολάκη, με τον παρουσιαστή να σημειώνει πως ούτε καν θέλει να τη θυμάται μιας και ήταν μεγάλο λάθος.

Στο πλατό της εκπομπής έπεσε το θέμα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Τσολάκη και έτσι αναπόφευκτα, συζητήθηκε και η τελευταία εκπομπή που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό στον ALPHA, μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως ήταν μία από τις πιο άσχημες εμπειρίες που είχε στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο δεν έριξε το φταίξιμο στην Ελένη Τσολάκη αλλά στο λάθος σχηματισμό αυτής της εκπομπής. Δείτε εδώ ωστόσο τι συμβαίνει με την Ελένη Τσολάκη στο ΣΚΑΪ.

Αυτά είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τη συνεργασία του με την Ελένη Τσολάκη

«Τι μου θύμησες τώρα. Δεν θέλω να το θυμάμαι, ήταν μια πολύ κακή στιγμή», σχολίασε από τη μεριά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την Κατερίνα Καινούργιου να σημειώνει: «Είναι η μοναδική φορά, δεν μου έχει μιλήσει ποτέ αρνητικά για συνεργασία του. Μου είπες ότι δεν θέλω να συζητήσω για αυτό όσες φορές σε έχω ρωτήσει».

«Και δεν θέλω και δεν υπάρχει λόγος. Ήταν μια πολύ πολύ κακή επαγγελματική στιγμή. Ήταν κάτι που δεν ξεκίνησε καλά και που κατέληξε ακόμα χειρότερα. Δεν πάει να πει ότι φταίει ένας. Φταίνε πάρα πολλοί. Είναι πολλές εκπομπές που αναλαμβάνει κάποιος την αρχισυνταξία και την κάνει κάποιος άλλος. Στις δουλειές δεν μπορούν να είναι όλα πετυχημένα. Υπάρχουν και χρονιές που είναι κακές. Ε, αυτό ήταν μια πολύ κακή χρονιά για μένα. Φαντάζομαι και οι υπόλοιποι έτσι το βίωσαν, συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Άρα ήταν η Ελένη Τσολάκη δύσκολη συνεργάτιδα;» τον ρώτησε τότε η παρουσιάστρια, με τον δημοσιογράφο να απαντά «Δεν φταίει κανείς, ήταν λάθος από την αρχή. Τελεία».

Γρηγόρης Γκουντάρας Ελένη Τσολάκη εκπομπή