Σωτήρης Ταχτσόγλου: Ανατρίχιασαν τα λόγια του μετά την πτώση απ΄το μπαλκόνι - «Όταν κρεμάστηκα...»

Μίλησε για πρώτη για το ατύχημα του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σωτήρης Ταχτσόγλου: Ανατρίχιασαν τα λόγια του μετά την πτώση απ΄το μπαλκόνι - «Όταν κρεμάστηκα...»

Ο Γιάννης Ταχτσόγλου, ο ηθοποιός της σειράς «Άγριες Μέλισσες», μίλησε πρώτη φορά για το ατύχημα που είχε, όταν έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και έπεσε πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου. Τα λόγια του ανατρίχιασαν.

Το μεσημέρι της Κυριακής, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαζί Σου» και το δημοσιογράφο Αλέξανδρο Γύγο, μέσα από το σπίτι του ηθοποιού, όπου παραμένει κλινήρης.

Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου, μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου και ανέφερε τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα και συγκλόνισε με τα λόγια του.

«Το σκέφτηκα μετά και κατάλαβα ότι ήταν μια απόφαση παρορμητική. Πίστεψα ότι μπορώ να το κάνω. Όταν κρεμάστηκα από το μπαλκόνι προσπάθησα να φέρω πάλι το σώμα μου προς τα πάνω, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο… Αφήνω τα χέρια μου, αιωρούμαι στον αέρα, πέφτω και χτυπάω πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου. Γυρίζω το σώμα μου, πέφτω κάτω από το αμάξι και νιώθω ότι έχω τη δύναμη να σηκωθώ. Πάω να σηκωθώ και νιώθω δυο χέρια να με κρατούν από τον λαιμό.

Ήταν μια κοπέλα που μου είπε ότι είναι νοσηλεύτρια και με ακινητοποίησε γιατί χτύπησα την σπονδυλική μου στήλη. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, δεν κατάλαβα πότε με εγκατέλειψε η δύναμη από τα χέρια μου και έπεσα… Αυτό που με απασχολούσε ήταν ότι η γυναίκα μου έπρεπε να βγάλει γάλα να το πάμε στο παιδί μας. Είπα στη σύντροφό μου να πάρει έναν κλειδαρά για να μπει στο σπίτι και να με αφήσει εμένα… Είχα δύο κατάγματα στους δύο πρώτους σπονδύλους. Έγινε σπονδυλοδεσία στο ΚΑΤ, έγιναν οι εξετάσεις και όλα είναι μια χαρά. Χρειάζεται ένα με δύο μήνες ανάρρωσης τώρα...» , είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός. Δείτε και εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό για το φινάλε της σειράς.

Τι ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες για το ατύχημα του Γιάννη Ταχτσόγλου;

Άγιο είχε πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες που είχε ένα τραγικό ατύχημα αφού έπεσε από τον 3ο όροφο και σώθηκε. Ποια η κατάσταση της υγείας του αυτή την στιγμή και πως συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό;

Ο λόγος για τον Σωτήρη Ταχτσόγλου που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο διαδίκτυο είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, ωστόσο η κατάσταση του δεν είναι σοβαρή αφού την γλύτωσε με ένα χειρουργείο στη μέση.

Ο ηθοποιός όπως ανέφερε ο ίδιος κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του και έτσι ανέβηκε πάνω για να πηδήξει στο μπαλκόνι τους. Όμως δεν υπολόγισε καλά τις κινήσεις και έτσι έπεσε στο κενό.

 Σωτήρης Ταχτσόγλου ατύχημα

Πληροφορίες από το περιβάλλον του είπαν πως βρέθηκε πάνω σε ένα αμάξι και μια κοπέλα που ήταν νοσηλεύτρια πέρναγε από εκεί και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να πάει ασθενοφόρο.