Εξελίξεις με το διαζύγιο του Μιχάλη Μουρούτσου και της Αναστασίας Περράκη

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξελίξεις με το διαζύγιο του Μιχάλη Μουρούτσου και της Αναστασίας Περράκη

Χρονιά πολλών και μεγάλων αποφάσεων διανύει η Αναστασία Περράκη η οποία για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό μιλά για όλες τις εξελίξεις που τρέχουν με το διαζύγιό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο.

. Ύστερα από ώριμη σκέψη, είναι έτοιμη να προχωρήσει τη ζωή της, απ’ όλες τις πλευρές. Έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω το παρελθόν, δίνοντας και τυπικά τέλος στον γάμο της με τον χρυσό ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο Μιχάλη Μουρούτσο. Παρ’ ότι έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, καθυστερούσε η έκδοση του διαζυγίου. Το πρώην ζευγάρι βρισκόταν σε μια δικαστική διαμάχη που κατά καιρούς είχε γίνει πρώτο θέμα.

«Όλα αυτά έχουν πάρει τον δρόμο τους και βρισκόμαστε σε μια περίοδο πάρα πολύ καλή και ομαλή. Δόξα το Θεό, είμαστε πολύ καλά. Ίσως να ήθελε και τον χρόνο του όλο αυτό για να ωριμάσει» εξομολογείται η Αναστασία Περράκη στην Real News. Το γνωστό μοντέλο έχει προχωρήσει και στην προσωπική της ζωή, καθώς διατηρεί σχέση με τον νεαρό Χρήστο Μπίρμπα, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Διαζύγιο Περράκη Μουρούτσος εξελίξεις

«Αφήνω τα πράγματα να κυλήσουν. Αποφάσισα ότι μετά το διαζύγιο δεν χρειάζεται να πιέζω καταστάσεις. Αφήνω τα πράγματα να βρουν τον δικό τους χώρο. Είμαι σε μια ήρεμη φάση. Παρόλο που ότι έγινε με την πανδημία μας θορύβησε, προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά» λέει το πανέμορφο μοντέλο.

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως το μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή Πρωινό και πλάνταξε στο κλάμα μπροστά στις κάμερες μιλώντας για τον θάνατο που την τσάκισε. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε

Αναστασία Περράκη: Μιλάει πρώτη φορά για την δικαστική διαμάχη με τον Μουρούτσο! «Υπήρχε μεγάλος θυμός»! (Βίντεο)

Η Αναστασία Περράκη μίλησες πρώτη φορά για την δικαστική διαμάχη που έχει με το σύζυγό της, Μιχάλη Μουρούτσο, εξομολογώντας πως υπήρχε μεγάλος θυμός.

Το μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» δίνοντας μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην παρουσιάστρια.

Μεταξύ άλλων. η Αναστασία Περράκη, αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη που έχει με τον Μιχάλη Μουρούτσο, ενώ μίλησε και για τα όσα γράφτηκαν.

«Ήταν άκομψο αυτά που γράφτηκαν γιατί ήταν πολύ προσωπικά πράγματα. Βγήκαν πολλές λεπτομέρειες και δεν ήταν σωστό γιατί υπάρχει και ένα παιδί και πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο σε αυτά που γράφονται» εξήγησε και συνέχισε:

«Επειδή υπήρχε μεγάλος θυμός, γι’ αυτό άφησα να περάσουν κάποια χρόνια , μήπως τα βρούμε εξωδικαστικά, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη και όλα πήραν τον δρόμος τους».

Δείτε το σχετικό βίντεο: