Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πήγε στην εκπομπή της Καινούργιου και το κλίμα ήταν... βαρύ - «Είπατε χοντρά πράγματα»

Έλυσαν τις διαφορές τους με... ατάκες «φωτιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πήγε στην εκπομπή της Καινούργιου και το κλίμα ήταν... βαρύ - «Είπατε χοντρά πράγματα»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και έλυσαν την κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα τους. «Είπατε χοντρά πράγματα» της είπε η δεύτερη μεταξύ άλλων σε έντονο ύφος στον αέρα.

Οι δυο πρώην φίλες, με την συνάντηση του αυτή, θέλησαν να βάλουν ένα τέλος στην παρεξήγηση τους. Οι ατάκες που πέταξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ήταν... φωτιά, ενώ από την άλλη η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει τι είχε συμβεί και δεν έδωσε συνέντευξη στο ρεπόρτερ της εκπομπής της.

«Θέλω να σου πω την αλήθεια, εκτιμώ πάρα πολύ που ήρθε γιατί πίστευα ότι δεν θα έρθεις» , της είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, με την Κωνσταντίνα να απαντάει: «Μα θα ερχόμασταν!» .

«Μπορεί να διαφωνώ σε κάποια πράγματα και θα τα πούμε, αλλά έχεις πολύ ωραίο γούστο…» , είπε στη συνέχεια η Κατερίνα για το κόσμημα που της έκανε δώρο και έπειτα την ρώτησε ευθέως: «Τι έχεις μαζί μου; Γιατί δεν μιλούσες στον ρεπόρτερ μας...» . «Καλέ τίποτα! Ιησούς Χριστός..» , απάντησε η Κωνσταντίνα και συνέχισε : «Θα πω την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος» .

Κατερίνα Καινούργιου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Εγώ θέλω να το λύσουμε για να μη νομίζουν ότι είναι κάτι προσωπικό. Ειλικρινά, δεν θα πω ότι είναι όλα καλά. Εγώ στενοχωρήθηκα. Νόμιζα ότι κάτι έχεις μαζί μας…» , εξομολογήθηκε η Κατερίνα, με την καλεσμένη της να ξεκαθαρίζει: «Δεν αντιλήφθηκα ότι θα δημιουργούνταν όλος αυτός ο πανικός...Σε εσένα θα ερχόμουν έτσι κι αλλιώς...» .

«Έχετε πει χοντρά πράγματα για εμένα. Λύθηκαν και για αυτό είμαστε εδώ. Είπες ότι «αναγκαστικά την παίζουν την κοπέλα» και «η συμπαίκτρια του Ζώτου» . Δεν είναι ωραίο να το λες αυτό. Δεν πειράζει, ας μην με παίζεται. Εγώ δεν αγνοώ κανέναν...», είπε σε έντονο ύφος η Σπυροπούλου.

«Οι δημοσιογράφοι μας μετέφεραν ότι γενικότερα υπήρχε μια άρνηση να μιλήσεις στην εκπομπή μας και σε είδα να μιλάς μετά στην κάμερα του Happy Day… Οφείλω να υπερασπιστώ την δημοσιογραφική ομάδα μου και να πω τους λόγους που εμείς θιχτήκαμε… Να μην φαινόμαστε κωλοτούμπες και ότι όλα μέλι γάλα...» , της απάντησε στο τέλος η Κατερίνα. Μια κόντρα ωστόσο, και ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Χριστίνα Παππά.

Όλο το παρασκήνιο στην κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η άρνηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να κάνει δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open, όπου φιλοξενείται και το «Just the 2 of us» στο οποίο συμμετέχει, έφερε στα όριά της την παρουσιάστρια. Τo ΥOU σάς αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο. Πώς διαταράχτηκαν οι σχέσεις των δύο αλλοτινών φίλων και δημιουργήθηκε αυτή η... κόντρα;

Έχουν περάσει ήδη έξι χρόνια από την εποχή που οι δύο τότε τηλεπαρουσιάστριες του Alpha όχι μόνο ήταν γειτόνισσες σε διπλανά πλατό, αλλά έκαναν και κολλητή παρέα εκτός καναλιού. Τότε η Κατερίνα παρουσίαζε το «Λόγω tivis» και η Κωνσταντίνα το «Σπίτι μου σπιτάκι» μου. Οι φωτογράφοι είχαν απαθανατίσει δεκάδες φορές τις δυο τους στις εξόδους τους. Για καφέ στη Γλυφάδα, σε νυχτερινά μαγαζιά, για φαγητό, έχοντας στην παρέα τους και τον τότε σύντροφο της Κατερίνας, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Η συνεργασία τους σε επίπεδο επαγγελματικό ήταν άψογη, όπως και οι διαπροσωπικές τους σχέσεις. Οι επαφές διατηρήθηκαν αλλά σε όχι σε τόσο μεγάλη συχνότητα όταν πια η Κατερίνα αποχώρησε από τον Alpha και υπέγραψε το συμβόλαιό της με το Εpsilon και μετέπειτα Open. Δεν έπαυε ωστόσο να φιλοξενεί θέματα και ρεπορτάζ που αφορούσαν την αλλοτινή της φίλη. Το ρήγμα, πάντως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της προηγούμενης χρονιάς, ήρθε για τα μάτια του Φίλιππου Βαρβέρη.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κόντρα Κατερίνα Καινούργιου

Τότε υπήρχε μια έντονη φημολογία πως η Κατερίνα είχε ένα φλερτ με τον νεαρό επιχειρηματία, ενώ λίγες μέρες αργότερα οι φωτογραφίες της Κωνσταντίνας και τα φιλιά της με τον εν λόγω ιδιοκτήτη της γνωστής εταιρείας επίπλων από έξοδό τους σε νυχτερινό μαγαζί δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Η Κατερίνα ωστόσο έσπευσε από την εκπομπή της να απαντήσει στα δημοσιεύματα λέγοντας χαρακτηριστικά «εγώ γέλασα πάρα πολύ, είναι αυτά; Είναι δυνατόν; Να τους πάρουμε για τα "διλήμματα". Τον Φίλιππο Βαρβέρη τον γνωρίζω κοινωνικά από κοινές παρέες. Ούτε έχουμε βγει, ούτε τίποτα ερωτικό! Δεν είναι καθόλου ωραίο ούτε για την Κωνσταντίνα ούτε για τον Φίλιππο, δεν ισχύει, τα γνωρίζω και τα συμπαθώ και τα δύο τα παιδιά.

Σε καμία περίπτωση δεν είχα ποτέ τίποτα με αυτόν τον άνθρωπο. Άκυρο όλο». Τότε μάλιστα την ώρα της εκπομπής της θέλησε να πάρει τηλέφωνο την Κωνσταντίνα για να της ζητήσει να τοποθετηθεί: «Να την πάρω εγώ τηλέφωνο ή είναι πολύ χοντρό να την πάρω να τη ρωτήσω; Περιμένετε, την παίρνω… δεν μου το σηκώνει. Μήπως κοιμάται, μήπως κάνει γυμναστική; Με γειώνει, είναι η πρώτη φορά που δεν μου σηκώνει κάποιος το τηλέφωνο!». Οι επαφές φαίνεται από τότε να χάθηκαν.

Το δεύτερο κρούσμα ήταν όταν ο δημοσιογράφος του Ευτυχείτε ρώτησε την Κωνσταντίνα για την επικείμενη συνεργασία της με το J2us. Εκείνη δεν απάντησε και αντ'αυτού το ανακοίνωσε ως καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά. Ενδιάμεσα υπήρξε και μια ακύρωση εμφάνισής της στο πρωινό του Open, αυτή τη φορά δίχως να ευθύνεται εκείνη.

Το τρίτο και τελειωτικό χτύπημα ήταν πριν από λίγες ημέρες. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που αποκαλύπτει τα backstage του show, πήγε να πάρει δηλώσεις από την Κωνσταντίνα κι εκείνη αρνήθηκε, ενώ ήδη είχε κάνει δηλώσεις στο Happy Day στον ALPHA. Όπως ήταν φυσικό ξεχείλισε το ποτήρι για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία την άδειασε με ατάκες φωτιά στον αέρα της εκπομπής, δείτε εδώ το βίντεο!

Προσπάθειες επανασύνδεσης για Κατερίνα Καινούργιου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Οι επιτελείς του καναλιού προσπαθούν τις τελευταίες μέρες να κατεβάσουν τους τόνους της αντιπαράθεσης. Το Ευτυχείτε αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή του καναλιού και η έκπληξη της φετινής ανταγωνιστικής πρωινής ζώνης, επομένως είναι φυσικό να διεκδικεί την αποκλειστικότητα για μια εκπομπή του ίδιου καναλιού, όπως είθισται άλλωστε και με τα προγράμματα των άλλων καναλιών. Πάντως, κατά πάσα πιθανότητα εκείνος που λέγεται ότι θα προσπαθήσει να δώσει τη λύση δεν είναι άλλος από το Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τις δυο κυρίες. Θα τα καταφέρει; Το μέλλον θα δείξει...