Δημήτρης Μπέλλος: «Έσπασε» τη σιωπή του και αποκάλυψε το λόγο που έριξε...άκυρο στην Ελένη

«Με πήρε τηλέφωνο και δεν το σήκωσα γιατί...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Μπέλλος: «Έσπασε» τη σιωπή του και αποκάλυψε το λόγο που έριξε...άκυρο στην Ελένη

Τη σιωπή του «έσπασε» ο Δημήτρης Μπέλλος και αποκάλυψε για πρώτη φορά ξεκάθαρα το λόγο που έριξε... άκυρο στην Ελένη Μενεγάκη και στη δυνατότητα που του δινόταν για να εργαστεί ως σεφ στην κουζίνα του ξενοδοχείου Onar στην Άνδρο.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μπέλλος είχε δεχθεί πρόταση από την παρουσιάστρια πριν την συμμετοχή του στο MasterChef για να δουλέψεις στην μονάδα που ανήκει στον σύζυγο της Μάκη Παντζόπουλο. Ωστόσο, δεν τη δέχτηκε ποτέ.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και αναφέρθηκε στο γεγονός, δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες για τη συνάντηση που είχαν αλλά και για... το τηλέφωνο που δεν της σήκωσε ποτέ, όταν τον κάλεσε για να μιλήσουν.

Δημήτρης Μπέλλος Ελένη Μενεγάκη

«H Ελένη Μενεγάκη είναι θεά. Ήμουν 21 χρονών και δούλευα στη Θεσσαλονίκη. Το μαγαζί ήταν πίτα και μου λένε πως “έρχεται η Μενεγάκη”. Λέω “παιδιά τι να κάνουμε; Το ίδιο φαγητό θα βγάλουμε”. Ήρθε ο σερβιτόρος και μου είπε πως η Ελένη Μενεγάκη θέλει να γνωρίσει τον μάγειρα.

Με κοιτάζει η θεά Ελένη Μενεγάκη και μου λέει “αχ μικρός είσαι εσύ”. Λέω “ναι”. Εγώ ήμουνα κόκκινος, δεν ήξερα τι γινόταν γύρω μου. Μου είπε αν θέλω δουλειά και ότι ήθελε να συνεργαστούμε. Μου είπε να της δώσω το τηλέφωνό μου. Με πήρε κάποια στιγμή νομίζω. Δεν απάντησα ποτέ και εκεί έσβησε. Δεν απάντησα γιατί νομίζω ότι κοιμόμουν. Μου είχε πει κάτι για νησί. Για την Άνδρο. Ποτέ δε θα μάθουμε» αποκάλυψε ο Δημήτρης Μπέλλος.

Να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Μπέλλος δέχτηκε ακόμη μια πρόταση, μαζί και με την Μαρία Μπέη. Θα τους δούμε σε αγαπημένο πρόγραμμα που σημείωσε κόκκινο στην τηλεθέαση;

Δείτε τι είχε αποκαλύψει φίλος και συνεργάτης του Δημήτρη Μπέλλου για την Ελένη Μενεγάκη και το... άκυρο

Φίλος και συνεργάτης του παίκτη στο ριάλιτι μαγειρικής, περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, τη γνωριμία της παρουσιάστριας και του Δημήτρη Μπέλλου, και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αρνήθηκε τη συνεργασία τους.

«Τότε ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος 21 ετών και κάποια στιγμή η Ελένη Μενεγάκη είχε φάει αστακό και ζήτησε να δει τον σεφ. Έδωσε το τηλέφωνό του και του έκανε πρόταση να πάει στην Άνδρο να δουλέψει για κάποια δική της δουλειά. Έφυγε για Νορβηγία τελικά, δεν το σκέφτηκε καν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, δείτε και το απίστευτο περιστατικό με την μητέρα του Δημήτρη Μπέλλου που σηκώθηκε και έφυγε την ώρα της συνέντευξης στου «Κου κου».

Δημήτρης Μπέλλος Ελένη Μενεγάκη