Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του Θοδωρή Μαραντίνη - Καταπράσινη η θέα από την βεράντα του

Δείτε φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του Θοδωρή Μαραντίνη -  Καταπράσινη η θέα από την βεράντα του

Θα πάθεις πλάκα με το σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη, μετά τον χωρισμό του με την Σίσσυ Χρηστίδου και την καταπράσινη θέα που έχει από την βεράντα του. Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του είναι μαγευτικές.

Ο τραγουδιστής των Onirama και η Σίσσυ Χρηστίδου διατηρούν άριστες σχέσεις και προσπαθούν να περνούν και οι δύο μαζί χρόνο με τα παιδιά τους, όπως μία κανονική οικογένεια.

Και οι δύο, ως λάτρεις του Instagram μοιράζονται σε καθημερινή βάση με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από τη ζωή τους. Ο ίδιος μετά τον χωρισμό τους έχει βρει ένα πολύ όμορφο και εργένικο σπίτι, το οποίο έχει και απίστευτη θέα από τον κήπο του.

Ο ίδιος ανά καιρούς έχει δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες από το εσωτερικό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δες τις υπέροχες αναρτήσεις εδώ:

Μιας και είπαμε ωστόσο για τον Θοδωρή Μαραντίνη, δείτε εδώ την ευχάριστη ανακοίνωση που έκανε για εκείνον στην εκπομπή της, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Θοδωρής Μαραντίνης - Σίσσυ Χρηστίδου: Τα παιδιά τους ετοίμασαν την πιο ιδιαίτερη έκπληξη στον μπαμπά τους

Τα παιδιά της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, θέλησαν να κάνουν έκπληξη στον μπαμπά τους και γι' αυτό το λόγο, αποφάσισαν να του ετοιμάσουν για τα γενέθλιά του την πιο ιδιαίτερη τούρτα, η οποία ήταν σκέτη υπερπαραγωγή.

Ο τραγουδιστής των Onirama έκλεισε χθες τα 42 του και δέχθηκε τις πιο όμορφες ευχές από την οικογένειά του. Τα παιδιά του, δε θα μπορούσαν να αφήσουν αυτή την ξεχωριστή μέρα να περάσει έτσι, και θέλησαν να ευχαριστήσουν τον μπαμπά τους με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτή είναι η έκπληξη που έκαναν τα παιδιά της Σίσσυς Χρηστίδου στον Θοδωρή Μαραντίνη

Σε μία τούρτα που είχε σχήμα σκύλου, τα παιδιά του γνωστού τραγουδιστή έγραψαν πάνω, «Χρόνια πολλά μπαμπά» και εκείνος αστειεύτηκε, σχολιάζοντας πως πάλι έβαλαν ανάποδα τα κεράκια!