Επιστρέφει το «Taxi Girl» όχι όμως με την Βίκυ Σταυροπούλου - Ποιος παίρνει την θέση της

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Επιστρέφει το «Taxi Girl» όχι όμως με την Βίκυ Σταυροπούλου - Ποιος παίρνει την θέση της

Επιστρέφει το «Taxi Girl» όχι όμως με την Βίκυ Σταυροπούλου και σε διαφορετικό κανάλι αυτή την φορά, αφού στη νέα του εκδοχή κάποιος άλλος θα πάρει την θέση της και συγκεκριμένα, ένας πολύ γνωστός παρουσιαστής.

Από το Mega στον ΑΝΤ1 θα «μετακομίσει» το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «Taxi Girl» που έβλεπαν οι τηλεθεατές από το 2006 έως το 2010 με τη Βίκυ Σταυροπούλου στο τιμόνι της παρουσίασης.

Το ταξί που μοίραζε ευρώ ετοιμάζεται να ξαναβγεί στους δρόμους στης Αθήνας, αυτή τη φορά όμως με άνδρα οδηγό, παρουσιαστή και νέο όνομα.

Βίκυ Σταυροπούλου Taxi Girl Αλέξανδρος Τσουβέλας

Την παρουσίαση του παιχνιδιού που σάρωνε στους πίνακες τηλεθέασης αναμένεται να αναλάβει το νέο απόκτημα του καναλιού του Αμαρουσίου, ο youtuber Αλέξανδρος Τσουβέλας, ο οποίος όπως αναφέρει «TV Έθνος» διεκδικήθηκε σκληρά από τον ΑΝΤ1.

Ύστερα από 61 επεισόδια με τη Βίκυ Σταυροπούλου, λοιπόν, το Taxi που… μοιράζει χρήμα αναμένει νέους παίκτες και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον νέο του «οδηγό».

Λίγα λόγια για το Taxi Girl που επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Περιγραφή: Ένα ταξί διαφορετικό από τα άλλα, κυκλοφορούσε ανάμεσά μας. Στο τιμόνι η Βίκυ Σταυροπούλου και αν τύχαινε να μπείτε στο ταξί της, θα έπρεπε να είστε προετοιμασμένοι για ένα από τα πιο αναπάντεχα και διασκεδαστικά παιχνίδια της τηλεόρασης.

Η Βίκυ έκανε ερωτήσεις χαρίζοντας στους ανυποψίαστους επιβάτες της μετρητά για κάθε σωστή τους απάντηση. Αρωγοί στην εν κινήσει περιπέτεια των παικτών κινητά τηλέφωνα και περαστικοί. Κι όλα αυτά όχι μόνο στην Αθήνα. Το «ΤAXI GIRL» πήγε παντού...

Trivia: Τον Οκτώβριο του 2009 το παιχνίδι επανήλθε στα πλαίσια του εορτασμού των 20 χρόνων του MEGA με τον τίτλο Taxi girl: Τhe MEGA edition.