Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μεσάνυχτα: Η Φώφη Γεννηματά σε μια από καρδιάς εξομολόγηση - Ο καρκίνος και οι εγκυμοσύνες

Η αυστηρή πολιτικός έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Μεσάνυχτα: Η Φώφη Γεννηματά σε μια από καρδιάς εξομολόγηση - Ο καρκίνος και οι εγκυμοσύνες
News 22.06.2020 15:06
Από Ελένη Ζουγανέλη

Απόψε, δέκα λεπτά πριν τα «Μεσάνυχτα», καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη είναι η Φώφη Γεννηματά. Θα μιλήσει για τον καρκίνο, τις εγκυμοσύνες της, αλλά και για τους γονείς της.

Η κυρία Γεννηματά, αποδεικνύει πως πέρα από μια πολύ δυναμική πολιτικός, είναι ταυτόχρονα και μια βαθιά συναισθηματική γυναίκα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις στη ζωή της. Μιλά για τη σχέση με τον πατέρα της, Γιώργο Γεννηματά, για τη μάχη με τον καρκίνο που έδωσαν πέρα από τους γονείς της, η ίδια και η αδερφή της.

Φώφη Γεννηματά Μεσάνυχτα

Επίσης, μας μιλά για τον ρόλο της «μητέρας» που παρά το δυσοίωνες προβλέψεις των γιατρών ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να αποκτήσει παιδιά, εκείνη έφερε στο κόσμο δύο κόρες και έναν γιο.

«Μεσάνυχτα». Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές. Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό χαμός είχε γίνε ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Λίγα λόγια για την Φώφη Γεννηματά

Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους της Αθήνας το 1964 και είναι κόρη του Γεωργίου Γεννηματά, ιδρυτικού μέλους και υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Φοίτησε στο Λύκειο Φιλοθέης και στη συνέχεια σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών απ' όπου αποφοίτησε το 1987, ενώ το 1986[2], προτού αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο, διορίστηκε υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα. Σε ηλικία 51 ετών ήταν ήδη πρόωρα συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, κάτι για το οποίο έχει δεχτεί κριτική.[3] Η σύνταξη αυτή είναι σε αναστολή γιατί σήμερα έχει την ιδιότητα της βουλευτού.[4]

Έχει παντρευτεί 2 φορές και έχει 3 παιδιά. Πρώτος σύζυγος της Φώφης Γεννηματά ήταν ο Αλέξανδρος Ντέκας[5] η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την Κτηματολόγιο Α.Ε.[6] να υλοποιήσει το για πρώτη φορά συντασσόμενο ελληνικό κτηματολόγιο[7]. Παντρεύτηκαν όταν η Φώφη ήταν 22 ετών[8] και απέκτησαν μαζί μία κόρη. Ο δεύτερος σύζυγός της είναι ο Ανδρέας Τσούνης τον οποίο παντρεύτηκε το 2003[9]. Ο Α. Τσούνης είναι οδοντίατρος και ο οποίος εργαζόταν στο νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ερρίκος Ντυνάν[10] από το οποίο παραιτήθηκε το 2014 τη χρονιά που αυτό πέρασε στα χέρια της Τράπεζας Πειραιώς[11]. Μαζί απέκτησαν μια κόρη και έναν γιό.

Το 2008 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριο ξέσπασμα από την Ελεονώρα Μελέτη - «Τόσο καιρό με εντολή εισαγγελέα...»

Επίθεση με βιτριόλι: Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τη σύλληψη της «μαυροφορεμένης»

Share