Γιώργος Λιβάνης: Απαντάει για τη σχέση του με τη Χριστίνα Βραχάλη - «Την νιώθω πολύ...»

Είναι τελικά ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιβάνης: Απαντάει για τη σχέση του με τη Χριστίνα Βραχάλη - «Την νιώθω πολύ...»

Ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης σε συνέντευξή του μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις φήμες που τον θέλουν να είναι σε σχέση με τη Χριστίνα Βραχάλη. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε ο ίδιος δήλωσε ότι «Η Χριστίνα είναι κομμάτι της ζωής μου...»

Ο Γιώργος Λιβάνης βάζει τα πράγματα στη θέση τους και απαντάει για τη σχέση του με τη Χριστίνα Βραχάλη

Ο τραγουδιστής που το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται και στο τηλεοπτικό παιχνίδι "Just the 2 of us" μίλησε για την παρουσία του εκεί, για τις σχέσεις που έχει με τα πρόσωπα που διαγωνιζόταν μαζί αλλά και για το ποιον θα προτιμούσε περισσότερο. Ο ίδιος δήλωσε:

«Μιλάμε για ξεχωριστές περιπτώσεις. Γυναίκα και άνδρας. Για εμένα είναι δύο πρόσωπα που είναι χαρά μου που βρεθήκαμε επί σκηνής! Απλά δύο ανδρικές φωνές ίσως ταιριάζουν λίγο περισσότερο γιατί μπορούν και πιάνουν τους ίδιους τόνους.»

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που λένε ότι είναι ζευγάρι με τη Χριστίνα Βραχάλη ο τραγουδιστής απάντησε: «Είμαι καλά γιατί νιώθω δημιουργικός. Η Χριστίνα είναι κομμάτι της ζωής μου, γιατί έχουμε κάνει βαθιές και πολύωρες συζητήσεις και εξομολογήσεις. Την νιώθω πολύ δικό μου άνθρωπο.»

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Χριστίνα Βραχάλη στη σκηνή του J2US

Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια μεταξύ των παιχτών. Φαρμακερή ατάκα στο Σαμαρά, τα πικρόχολα σχόλια στον Μακρή και η τελευταία αποχώρηση.

J2US: Λύγισε on stage η Χριστίνα Βραχάλη στο πλευρό του Γιώργου Λιβάνη - Δεν μπόρεσε να κρατηθεί

Το J2US επέστρεψε, και εκτός από λάμψη και χαρά έφερε και αρκετή συγκίνηση. Λύγισε on stage η Χριστίνα Βραχάλη, καθώς δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο και ξέσπασε. Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο;

Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Λιβάνης ερμήνευσαν το τραγούδι “Το σ’ αγαπώ”, το οποίο είναι σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.

Πριν αρχίσουν τις πρόβες, αλλά και μετά μπροστά στην κριτική επιτροπή, μόλις η Χριστίνα άκουσε ποιο τραγούδι θα πουν, ξέσπασε σε δάκρυα.

Όλα όσα αποκάλυψε η Χριστίνα Βραχάλη στο J2US

Η ίδια αποκάλυψε τον λόγο που λύγισε και την συγκλονιστική ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι. «Είναι ένα τραγούδι που έχει σηματοδοτήσει μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μας. Το έχει γράψει η αδερφή μου, ήταν μια πολύ δύσκολη συγκυρία όταν γράφτηκε.

Απλά ήθελε να το πετάξει γιατί δεν της άρεσε και το βρήκα τσαλακωμένο το χαρτάκι. Ήταν η χρονική στιγμή εκείνη που βρέθηκε πολύ σημαντική για εκείνη κυρίως και κατ’ επέκταση για μένα και την οικογένειά μου».