Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με μπικίνι - Έτσι είναι χωρίς ρετούς

Δείτε την φωτογραφία

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με μπικίνι - Έτσι είναι χωρίς ρετούς

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με μπικίνι και έτσι είναι το σώμα της χωρίς ρετούς. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός δημοσίευσε αυτή την ανάρτηση και είναι πιο κούκλα από ποτέ.

Η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος και χωρίς καμία επεξεργασία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έχει πραγματικά το απόλυτο κορμί.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια για να διατηρεί το βάρος της προσέχει πολύ. Η Ζέτα αντικαθιστά σε καθημερινή βάση το ένα της γεύμα με μία γευστική και χορταστική σαλάτα. Δείτε εδώ την διατροφή που ακολουθεί.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της:

Ζέτα Μακρυπούλια: Στο πρόσωπο είναι ίδια με τον αδερφό της

Η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να ευχηθεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram στον αγαπημένο της αδερφό, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του, και αυτό που διαπιστώσαμε από τη φωτογραφία, είναι πως οι δυο τους είναι ίδιοι στο πρόσωπο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να μη στείλει την πιο γλυκιά ευχή της στον αδερφό της, Άλκη, ο οποίος γιορτάζει σήμερα την ημέρα των γενεθλίων του.

Μεγάλη ομοιότητα έχει η Ζέτα Μακρυπούλια και με τον πατέρα της. Δείτε εδώ φωτογραφία του!

Ανεβάζοντας λοιπόν ένα story, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του, στην οποία μπορεί να φοράει γυαλιά, φαίνεται ωστόσο η μεγάλη ομοιότητα που έχουν οι δυο τους.

Αυτός είναι ο αδερφός της Ζέτας Μακρυπούλια

«Χρόνια σου πολλά αδελφούλη μου, μόνο ευτυχισμένος να είσαι», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια πάνω στη φωτογραφία του αδερφού της που ανέβασε.

Ζέτα Μακρυπούλια αδερφός