Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Πότε θα γίνει η κηδεία του πατέρα του

Δύσκολες ώρες για τον δημοσιογράφο

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Πότε θα γίνει η κηδεία του πατέρα του
News 22.06.2020 17:00
Από Ανθή Ιωαννίδου

Βαρύ πένθος για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας του. Πότε θα γίνει η κηδεία του σύμφωνα με την ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram;

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του και με ένα συγκλονιστικό μήνυμα μας ενημέρωσε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.

«Θα φύγω εγώ πρώτος γιατί θέλω να μείνω μια γλυκιά ανάμνηση. Σαν ένα κάστρο που δεν πατήθηκε ποτέ, σαν μια γη που οργώθηκε μα δεν πρόλαβε να καρπίσει, σαν ένας οδοιπόρος που δεν έφτασε στη γη της επαγγελίας», έγραψες σ’ ένα από τα πολλά σου ποιήματα πατέρα μου.

Έφυγες χθες, πρώτος τελικά και ναι, θα μείνεις μια γλυκιά ανάμνηση. Έφυγες τόσο διακριτικά, όσο ετσιθελικά διακριτικός ήσουν σ’ όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Δύσκολες ώρες πέρασε και ο Γιώργος Παπαδάκης.

Έχε γεια μπαμπά μου και σου υπόσχομαι ότι το ανθολόγιο και το συγγραφικό σου έργο θα εκδοθούν σύντομα και θα μείνουν ως κληρονομιά σ’ αυτόν τον τόπο», έγραψε στην πρώτη ανάρτησή του.

Και σήμερα δημοσίευσε μία φωτογραφία του αγαπημένου του πατέρα και έγραψε: Αποχαιρετάμε τον μπαμπά μας, την Τρίτη @10.00’ στο 3ο νεκροταφείο.
Τόσα ταξίδια έκανες, αυτό ας το άφηνες για πιο μετά...

View this post on Instagram

«Θα φύγω εγώ πρώτος γιατί θέλω να μείνω μια γλυκιά ανάμνηση. Σαν ένα κάστρο που δεν πατήθηκε ποτέ, σαν μια γη που οργώθηκε μα δεν πρόλαβε να καρπίσει, σαν ένας οδοιπόρος που δεν έφτασε στη γη της επαγγελίας», έγραψες σ’ ένα από τα πολλά σου ποιήματα, πατέρα μου. Έφυγες χθες, πρώτος τελικά και ναι, θα μείνεις μια γλυκιά ανάμνηση. Έφυγες τόσο διακριτικά, όσο ετσιθελικά διακριτικός ήσουν σ’ όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Έχε γεια μπαμπά μου και σου υπόσχομαι ότι το ανθολόγιο και το συγγραφικό σου έργο θα εκδοθεί σύντομα και θα μείνει ως κληρονομιά σ’ αυτόν τον τόπο. #rip #σαγαπω #fathersday

A post shared by Stefanos Konstantinidis (@stefkonstantinidis) on

Δύσκολες ώρες για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη - «Έφυγες χθες, πρώτος τελικά...»

Δύσκολες ώρες περνάει ο δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης, καθώς ένας θάνατος τον έχει «τσακίσει». Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από μια ανάρτηση του.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με συγκινητικά λόγια:

«Θα φύγω εγώ πρώτος γιατί θέλω να μείνω μια γλυκιά ανάμνηση. Σαν ένα κάστρο που δεν πατήθηκε ποτέ, σαν μια γη που οργώθηκε μα δεν πρόλαβε να καρπίσει, σαν ένας οδοιπόρος που δεν έφτασε στη γη της επαγγελίας», έγραψες σ’ ένα από τα πολλά σου ποιήματα πατέρα μου.

Έφυγες χθες, πρώτος τελικά και ναι, θα μείνεις μια γλυκιά ανάμνηση. Έφυγες τόσο διακριτικά, όσο ετσιθελικά διακριτικός ήσουν σ’ όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Έχε γεια μπαμπά μου και σου υπόσχομαι ότι το ανθολόγιο και το συγγραφικό σου έργο θα εκδοθούν σύντομα και θα μείνουν ως κληρονομιά σ’ αυτόν τον τόπο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δύσκολες ώρες για ηθοποιό - Διαγνώστηκε με καρκίνο

Δύσκολες ώρες για τον Στέλιο Κρητικό από το Survivor

Share