Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του μπαμπά της Φαίης Σκορδά! Νεότατος...

Εσείς τι λέτε; Μοιάζουν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του μπαμπά της Φαίης Σκορδά! Νεότατος...

Παγκόσμια ημέρα του πατέρα και η Φαίη Σκορδά μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του δικού της ήρωα, που μάλιστα έχει πάρει το όνομά του ο γιος της, Δημήτρης.

Η Φαίη Σκορδά πλέον είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media κι εκτός από επαγγελματικό επίπεδο τα χρησιμοποιεί και σε προσωπικό αφού μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμές από την ζωή της είτε με τους γιους της είτε με τους φίλους της.

Μάλιστα, έχει ξεκινήσει να δίνει κάποια στοιχεία και για την σχέση της με το Νίκο Ηλιόπουλο! Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε εκείνος μαζί της!

Αυτή την φορά έκανε την έκπληξη γιατί δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα της για να του ευχηθεί με τον δικό της τρόπο "χρόνια πολλά" και να του δείξει την αγάπη της.

Η αλήθεια είναι πως... είναι νεότατος και μοιάζουν αρκετά στο πρόσωπο!

Αυτός είναι ο μπαμπάς της Φαίης Σκορδά

Αυτός είναι ο μπαμπάς της Φαίης Σκορδά

Δείτε και το πρόσωπο της μητέρας της Φαίης Σκορδά

Με την μητέρα της είναι αχώριστες και αρκετές φορές ο φωτογραφικός φακός τις έχει πιάσει παρέα να απολαμβάνουν τον καφέ τους ή να κάνουν τα ψώνια τους!

Φαίη Σκορδά: Είναι σαν δίδυμες αδερφές με την μητέρα της! Δείτε φωτογραφίες με το πρόσωπό της!

Φαίη Σκορδά: Είναι σαν δίδυμες αδερφές με την μητέρα της! Δείτε φωτογραφίες με το πρόσωπό της!

Η αλήθεια είναι πως η Φαίη Σκορδά έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της κι όποτε ξεκλέβει λίγο χρόνο από το βαρύ καθημερινό πρόγραμμά της τρέχει στο Κιλκίς να τους δει μιας κι εκείνοι μένουν εκεί μόνιμα!

Λίγα λόγια για την οικογένεια της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, είναι ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην πόλη. Θείος της είναι ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γιώργος Φλωρίδης. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, το Νότη, που είναι γιατρός. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου σπούδασε αρχικά Κριτικός Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και έπειτα έκανε μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ως φοιτήτρια είχε καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο, ενώ το μεταπτυχιακό της είχε θέμα την Μελίνα Μερκούρη.