O Σταυρής του MasterChef γύρισε στη Κύπρο και έκανε αυτό που όλοι περίμεναν - Φωτογραφία από την αισθητικό

H χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
O Σταυρής του MasterChef γύρισε στη Κύπρο και έκανε αυτό που όλοι περίμεναν - Φωτογραφία από την αισθητικό

O Σταυρής του MasterChef γύρισε στη Κύπρο και έκανε αυτό που όλοι περίμεναν να δουν. Τι είναι αυτό; Πήγε στην αισθητικό του να βγάλει τα φρύδια του και έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μετά την ολοκλήρωση του reality μαγειρικής, ο Σταυρής γύρισε στην Κύπρο και στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στα social media και επικοινωνεί αρκετά συχνά με τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ο Σταυρής Γεωργίου μόλις επέστρεψε πίσω ήταν να πάει να βγάλει τα φρύδια του. Μάλιστα δε δίστασε να δημοσιεύσει και μια φωτογραφία στα social media από την συγκεκριμένη διαδικασία.

«Καλημέρα σε όλους. Απαντάω σε αυτούς που με ρωτάνε που βγάζω τα φρύδια μου! Στην καλύτερη @...», έγραψε στην ανάρτηση του.

Δείτε την φωτογραφία:

MasterChef Σταυρής φρύδια

Ο Σταυρής επίσης έκανε και μια αποκάλυψη για την συμφωνία που έκαναν με τον Σταύρο για το χρηματικό έπαθλο.

O Σταυρής "αδειάζει" τον Ηλία - Το παρασκήνιο της κόντρας τους στο παιχνίδι

O Σταυρής Γεωργίου "αδειάζει" τον Ηλία Καζόλι, αποκαλύπτοντας την άγνωστη κόντρα τους στο παιχνίδι που ξεκίνησε από τα bootcamps μετά από μια ατάκα που είπε ο δεύτερος για τον φιναλίστ του Masterchef.

Καλεσμένος στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Star, Στη Φωλιά των Κου, βρέθηκε την Παρασκευή ο Σταυρής Γεωργίου. Ο φιναλίστ του MasterChef αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μεγάλη κόντρα που είχε με τον Ηλία Κιαζόλι

Η κόντρα του Σταυρή με τον Ηλία στο MasterChef

«Όσον αφορά στον συγκεκριμένο -για να μην αναφέρω το όνομά του- τον είχα διαγράψει πριν καν μπούμε στο παιχνίδι χωρίς να τον ξέρω. Μπαίνοντας στο λεωφορείο να πάμε στα bootcamp, την πρώτη μέρα που είχα έρθει στην Αθήνα, καθόμουν με ένα παιδί που δεν πέρασε και είχε δουλέψει κι αυτός σε Michelin εστιατόρια όπως είχα δουλέψει κι εγώ, Συζητούσαμε, καθόταν δίπλα ο Ηλίας και γύρισε και μου λέει

«Εσύ θα πάρεις το MasterChef, έχεις 20 αστέρια Michelin», για να με κοροϊδέψει, χωρίς να του έχω μιλήσει ποτέ. Χωρίς να τον ξέρω. Είδε το αστέρι πάνω στο χέρι μου.

Συνεχίστηκε αυτή η αντιπαράθεση και μέσα στο σπίτι, έλεγε πολλά πίσω από τις κάμερες. Η διαφορά μου με τον Ηλία να πω και το όνομά του να του δώσω λίγο αξία- είναι ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να φτάσει στον τελικό γιατί πρέπει πάνω από όλα να είσαι άνθρωπος και όχι μάγειρας. Να βλέπει να μαθαίνει πώς πρέπει να είναι το ήθος γιατί έχει πει πάρα πολλά» είπε ο φιναλίστ του MasterChef.

Δείτε το βίντεο: