Σύντροφος πρώην παίκτριας του MasterChef στο GNTM 3 - Του δήλωσε εκείνη συμμετοχή

Ποιας είναι;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σύντροφος πρώην παίκτριας του MasterChef στο GNTM 3 - Του δήλωσε εκείνη συμμετοχή

Σύντροφος πρώην παίκτριας του MasterChef μπορεί να βρεθεί στο GNTM και μάλιστα του δήλωσε εκείνη συμμετοχή. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε συνέντευξη της λέγοντας πως το έκανε για πλάκα.

Η πρώην παίκτρια του Masterchef, Ασημίνα Ουστάλλι έκανε κρυφά αίτηση στο αγόρι της για να μπει στο GNTM και απαντά στην ερώτηση αν είναι ζηλιάρα.

«Είχαμε πάει μια μέρα για μπάνιο με την παρέα του φίλου μου. Και του είπαν πως είναι για GNTM. Του δήλωσα συμμετοχή για πλάκα και τον πήραν τηλέφωνο πριν κάτι μέρες. Εγώ δεν θα ήθελα να πάει, αλλά είναι δική του απόφαση.

Πιστεύω γενικά πως το μόντελινγκ στην Ελλάδα δεν προχωράει. Πρέπει να ασχοληθείς με κάποιο άλλο επάγγελμα που θα έχει πιο πολύ μέλλον. Στο εξωτερικό ναι, αλλά δε νομίζω πως σε αυτή τη φάση της ζωής του θα ήθελε να πάει στο εξωτερικό. Στα δικά μου τα μάτια φαίνεται όμορφος. Δε ζηλεύω ιδιαίτερα. Ποτέ δε ζηλεύω» εξήγησε η Ασημίνα.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Ασημίνα μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για τον άνθρωπό της.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ασημίνας από το MasterChef

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και δεν φοβάται να μοιραστεί με τους ακόλουθους και τους θαυμαστές της, στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά ωστόσο, η ίδια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η οποία προκάλεσε αρκετό ενθουσιασμό, μιας και πόζαρε μαζί με έναν μελαχρινό άντρα.

Ο νεαρός όπως φαίνεται και από τα όσα ακούγονται είναι όντως ο νέος της σύντροφος και ονομάζεται Σταύρος Αηδόνης. Οι δυο τους απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα μετά τις κρίσιμες μέρες της καραντίνας, και ποζάρουν στον φακό.

Ασημίνα Ουστάλλι MasterChef νέος σύντροφος

Λίγα λόγια για την Ασημίνα Ουστάλλι

Η Ασημίνα Ουστάλλι έχει καταγωγή από την Κορυτσά της Αλβανίας ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Η ίδια μάλιστα είχε αναφέρει πως την συμμετοχή της στο παιχνίδι δεν την είχε κάνει η ίδια αλλά η ομάδα της στην κουζίνα, που δούλευε.

Ενώ είχε κάνει και μια αστεία δήλωση, αναφερόμενη πως αν ήταν κάποιο υλικό της κουζίνας θα ήταν γλυκιά σοκολάτα. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ασημίνα Ουστάλλι παραμένει δυναμική, δημιουργική και χαμογελαστή, καθώς δεν θέλει να αφήνει τίποτα να την επηρεάζει.