Εύη Ιωαννίδου: "Καρφώνει" την πρώην φίλη της Μέγκι Ντρίο

Τι λέει για την σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Εύη Ιωαννίδου:

Η Εύη Ιωαννίδου "καρφώνει" την πρώην φίλη της Μέγκι Ντρίο. Η πρώην παίκτρια του “GNTM 1” αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή, τονίζοντας πως είναι ελεύθερη αυτήν την περίοδο.

Συνέντευξη στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και την Έλενα Κώνστα παραχώρησε η Εύη Ιωαννίδου.

Η πρώην παίκτρια του “GNTM 1” αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή, τονίζοντας πως είναι ελεύθερη αυτήν την περίοδο.

Η ίδια διέψευσε παράλληλα τις φήμες που ξεκίνησαν από τη Μέγκι Ντρίο και την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η ίδια είχε χωρίσει πρόσφατα με τον σύντροφο της.

 Εύη Ιωαννίδου

«Είμαι ελεύθερη και είμαι τέλεια. Είμαι πολύ καλά, ζω πολύ ωραίες στιγμές. Δεν ήμουν ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ήμασταν μαζί στο βίντεο κλιπ που κάναμε για τη γενοκτονία των Ποντίων. Είναι πολύ καλός μου φίλος. Η Μέγκι μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Πραγματικά δε με αφορά πλέον και δε θα απαντήσω, γιατί ειλικρινά έχω κουραστεί να απαντάω στο τι τρέλα θα της έρθει της κοπέλας. Θα βάλω μια τελεία γιατί δεν ισχύει. Είναι φίλος μου και στο λέω ειλικρινά» είπε η Εύη Ιωαννίδου.

Η Μέγκι Ντρίο «καρφώνει» ξανά Εύη Ιωαννίδου και Ντάνο - «Αυτό που είπα ισχύει»

Η Μέγκι Ντρίο «καρφώνει» ξανά Εύη Ιωαννίδου και Ντάνο, λέγοντας πως αυτό που είπε για το φλερτ τους «ισχύει». Η ίδια είχε πολλά να πει για την φιλία τους αλλά και το ποιες είναι οι σημερινές σχέσεις που έχουν δυο χρόνια σχεδόν μετά το παιχνίδι.

Στο Happy Day και τη Μαρία Αντωνά έδωσε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο, η οποία επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από το Open, ενώ αναφέρθηκε κ στην Εύη Ιωαννίδου, την Μικαέλα Φωτιάδη και την Κάτια Ταραμπάνκο.

Τι αποκάλυψε η Μέγκι Ντριο για το φλερτ της Εύης Ιωαννίδου με τον Ντάνο

«Πέρασε η τηλεοπτική σεζόν, τελείωσε με επιτυχία, θα έλεγα, τουλάχιστον για μένα. Κρατάω τα καλύτερα από εκεί, ήταν μια πρωτότυπη εμπειρία γιατί ήταν κάτι πολύ καινούργιο για μένα. Δυσκολεύτηκα πολύ στην αρχή, αλλά θεωρώ ότι έδωσα το 1000% του εαυτού μου.

Ανακοινώνω κι επίσημα ότι με το Open τελείωσε η συνεργασία μου. Δεν έχει γίνει κάτι, απλά τελείωσε το συμβόλαιο, υπογράψαμε και μέχρι εκεί. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει ανανέωση γιατί δεν έχει ανανεώσει κανείς από το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, μόνο η ίδια. Δεν ξέρω αν θα αποφασίσω να είμαι πάλι εκεί.

Δεν είχαμε να λύσουμε κάτι με την Εύη Ιωαννίδου. Αυτό που είπα για την ίδια και τον Ντάνο ισχύει. Δεν είπα ότι είχαν σχέση, είπα ότι υπήρχε ένα φλερτ. Με τη Μικαέλα μιλάω, είμαστε φίλες, απλά δεν το πουλάμε όπως η Κάτια με την Ασημίνα. Η Εύη ήταν μια τεράστια έκπληξη, όσο περνούσαν οι μήνες μου έδειχνε και κάτι χειρότερο. Η Κάτια έχει βάλει στόχο να πάρει παραμάζωμα τα ριάλιτι και τις εκπομπές», είπε η Μέγκι Ντρίο.