Μετακόμιση για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Βασάλο - Φωτογραφία από το νέο τους σπίτι

Νέα αρχή για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μετακόμιση για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Βασάλο - Φωτογραφία από το νέο τους σπίτι

Μετακόμιση για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο. Το ζευγάρι άλλαξε σπίτι και η δημοσιογράφος ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία από αυτό.

Η Ευρυδίκη Βαλάβανη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετρούν αρκετό καιρό που είναι σε σχέση και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Σχεδόν από την αρχή της σχέσης του το ζευγάρι συγκατοικεί και απολαμβάνει κάθε στιγμή του ερωτά του. Μάλιστα, αυτό το διάστημα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισαν να αλλάξουν και σπίτι.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από μια ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού την είδαμε να ποζάρει πάνω στις κλειστές κούτες στο καινούργιου της σπίτι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Δείτε εδώ ωστόσο, τον παραλίγο τσακωμό τους.

«Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στην μετακόμιση μας! Μπορείς κι εσύ να βρεις εξειδικευμένα και οικονομικά συνεργεία για όλες τις τεχνικές και οικοδομικές εργασίες!»

Δείτε την ανάρτηση:

Τα «έσπασαν» στην Μύκονο Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Στην Μύκονο βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευδυρίκη Βαλαβάνη, αμέσως μετά το τέλος των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων την Κυριακή. Μάλιστα, το ζευγάρι τα «έσπασε» σε έξοδο του στο νησί των ανέμων.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει μέχρι και σήμερα τις διακοπές του, απολαμβάνοντας το γαλάζιο και τα μοναδικά σοκάκια. Μπορεί φέτος να μην πραγματοποίησαν κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, ωστόσο πήγαν σε ένα από τα αγαπημένα τους νησιά.

Στην παρέα του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είναι και ο Πάυλος Σταματόπουλος, η Σόφη Πασχάλη και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Μάλιστα, ένα βράδυ όλη η παρέα γευμάτισε σε γνωστό ταβερνάκι της Μυκόνου και το κέφι ήταν μεγάλο. Το ζευγάρι διασκέδαζε τόσο πολύ που σηκώθηκε και χόρεψε.

Μύκονος Κωνσταντίνος Βασάλος Ευρυδίκη Βαλαβάνη