Ο Γιώργος Καράβας μιλάει για το GNTM 3 - «Την Βίκυ Καγιά εννοείται τη...»

Τι είπε για τους υπόλοιπους συνεργάτες;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ο Γιώργος Καράβας μιλάει για το GNTM 3 - «Την Βίκυ Καγιά εννοείται τη...»

Ο Γιώργος Καραβάς μίλησε για το GNTM 3 και αποκάλυψε πως την Βίκυ Καγιά την γνωρίζει και προσωπικά. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους συνεργάτες του, αλλά και στη θέση που πήρε.

Ο Γιώργος Καράβας είναι ο αντικαταστάτης της Ζενεβιέβ αφού αναλαμβάνει καθήκοντα coach τόσο των αγοριών όσο και των κοριτσιών στο GNTM και μιλά αποκλειστικά στην πρώτη του συνέντευξη για το reality ομορφιάς.

Μάλιστα, ο Γιώργος Καράβας έδωσε και την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.

«Θα είμαι ο coach και των αγοριών και των κοριτσιών, μια πολύ ωραία εμπειρία και ανυπομονώ να την ζήσω να είμαι ειλικρινής. Είχα κάνει ένα δοκιμαστικό πριν από αρκετό καιρό και η εξέλιξη ουσιαστικά ήταν αργή. Δεν γνωρίζαμε εμείς οι εμπλεκόμενοι, να το θέσω έτσι αλλά φαντάζομαι τα γυρίσματα θα γίνουν εντός του καλοκαιριού. Αυτό που έχω να κάνω είναι να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχω από αυτά τα 17 χρόνια στο χώρο στα νέα άτομα. Δείτε και την πρώτη ανάρτηση του.

Η Ζενεβιέβ είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα, είναι πάρα πολύ καλή και στη δουλειά και σε προσωπικές στιγμές. Θα είμαι ο εαυτός μου, δεν είμαι αυστηρός σαν άνθρωπος. Με την Ζενεβιέβ έχουμε δουλέψει στο παρελθόν και με τον Δημήτρη έχουμε συνεργαστεί πάμπολες φορές. Την Βίκυ εννοείται τη γνωρίζω αρκετά και προσωπικά. Μόνο τον Άγγελο Μπράτη δεν ξέρω προσωπικά. Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ», είπε ο Γιώργος Καράβας.

Δείτε τι είπε: