Ελένη Ράντου: Φωτογράφισε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μόνο με το μαγιό του

Όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ελένη Ράντου: Φωτογράφισε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μόνο με το μαγιό του

Η Ελένη Ράντου φωτογράφισε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μόνο με το μαγιό του, σε χαλαρές οικογενειακές στιγμές που ζουν τώρα το καλοκαίρι. Η ίδια έκανε την ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η Ελένη Ράντου είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Facebook, μέσα από το οποίο μοιράζεται συχνά πυκνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, αλλά και τις απόψεις της σχετικά με διάφορα θέμετα.

Πρόσφατα, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του συζύγου της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον είδαμε για πρώτη φορά με μαγιό.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου απεικονίζεται φορώντας μόνο το μαγιό του, την ώρα που απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία του στον κήπο του σπιτιού του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε ωστόσο και ένα σχόλιο "βόμβα" που έκανε η ηθοποιός πριν μέρες και προκάλεσε αντιδράσεις

Γενέθλια για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου - Τα πόσα έκλεισε

Τα γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Και δεν του φαίνεται τα πόσα έκλεισε. Η σύζυγος του Ελένη Ράντου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με την τούρτα του και έδωσε τις ευχές της.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, συμπλήρωσε χθες τα 70 του χρόνια και πέρασε τη μέρα αυτή στο σπίτι μαζί με την οικογένειά του.

Η σύζυγός του, Ελένη Ράντου δημοσίευσε μάλιστα και μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μαζί με τον σύζυγο της και την και την κόρη τους Νικολέττα, να ποζάρουν μπροστά από την εντυπωσιακή τούρτα.

Η τούρτα γενεθλίων του γνωστού τραγουδιστή είχε το σχήμα ενός πικ-απ με ένα βινύλιο που πάνω έγραφε, «Χρόνια πολλά σε σένα και ευτυχισμένα» ενώ από δίπλα έγραφε, «Στους αλήτες που αγαπήσαν, στις φιλίες που κρατήσανε».

“Χαρούμενα γενέθλια σε σένα» σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτηση: