Σίσσυ Χρηστίδου: Έχει χάσει πολλά κιλά - Η φωτογραφία ντυμένη στα λευκά αποκάλυψε την αλήθεια

Θα πάθετε πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Έχει χάσει πολλά κιλά - Η φωτογραφία ντυμένη στα λευκά αποκάλυψε την αλήθεια

Πολλά κιλά έχει χάσει η Σίσσυ Χρηστίδου, όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram. Μια άκρως εντυπωσιακή ωστόσο, ντυμένη στα λευκά, αποκάλυψε την αλήθεια για το σώμα της.

Η παρουσιάστρια, πρόσφατα παραδέχτηκε πως έχει ξεκινήσει δίαιτα, για να χάσει τα περιττά κιλά και να βρει και πάλι τη φόρμα της. Η οποία μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, έχει αποτέλεσμα.

«Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε. Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο.

Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει.
Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας-σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα», είχε πει η ίδια.

Πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, δίπλα από πισίνα και τρέλανε!

Φορώντας, λευκό καφτάνι, αποκάλυψε πως έχει χάσει αρκετά κιλά! Δείτε την εδώ στα πιο αδύνατα της!

Σίσσυ Χρηστίδου κιλά

Πιο αδύνατη από ποτέ η Σίσσυ Χρηστίδου - Με μαύρο μαγιό στη Μύκονο το 2016

Σας έχουμε μερικές φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου από το 2016 και τις διακοπές της στη Μύκονο, στις οποίες φαίνεται πως είναι πιο αδύνατη από ποτέ, με το μαύρο ολόσωμο μαγιό της, το οποίο αναδείκνυε με τον πιο ιδανικό τρόπο τις αναλογίες της.

Το καλοκαίρι αυτό, η Σίσσυ Χρηστίδου απόλαυσε τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, μαζί με εκλεκτή παρέα. Τον καιρό εκείνο, ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ αυτό που ξεχωρίζει κανείς από τις φωτογραφίες της, είναι το μοναδικό της σώμα.

Παρέα με την καλή της φίλη, Χριστίνα Κοντοβά, η Σίσσυ Χρηστίδου περπάτησε στην παραλία της Μυκόνου και έκλεψε τις εντυπώσεις με το σώμα της. Το ολόσωμο μαγιό της, ήταν αρκετά αποκαλυπτικό, ενώ το είχε συνδυάσει με ένα εκπληκτικό πανωφόρι.

Να σημειώσουμε βέβαια πως και σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά. Δείτε εδώ τη φωτογραφία που μαρτυρά την αλλαγή στο σώμα της.

Σίσσυ Χρηστίδου δίαιταΣίσσυ Χρηστίδου κιλά