Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε φωτογραφία με μαγιό - Δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε φωτογραφία με μαγιό - Δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε φωτογραφία με μαγιό και δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας. Σε κάθε της εμφάνιση, η Δέσποινα εντυπωσιάζει με τις άψογες αναλογίες της, που θα ζήλευαν ακόμα και πιο νεαρές γυναίκες.

Η τραγουδίστρια έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην ελληνική showbiz. Εκείνη κάνει άπειρες ώρες γυμναστικής, ενώ φροντίζει και την διατροφή της.

Πρόσφατα, η Δέσποινα Βανδή πήγε στη Τζια και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από τις χαλαρές διακοπές της.

Μεταξύ άλλων, η Δέσποινα ανήρτησε και τρεις φωτογραφίες που έβγαλε φορώντας το μαγιό της,κλέβοντας ξανά τις εντυπώσεις με την σιλουέτα της. Με αέρα μοντέλου πόζαρε στον φακό και κατάφερε να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη εν μέσω καλοκαιριού.

H Δέσποινα Βανδή ωστόσο, μοιράστηκε και το μυστικό για να διώξεις τον πονοκέφαλο και δεν είναι φάρμακο

Δείτε τις αναρτήσεις:

Γίνε καρμάρα σαν την Δέσποινα Βανδή - Τα πιάτα που τρώει από το πρωί μέχρι το βράδυ

Κι όμως μπορείς κι εσύ να έχεις το κορμί της Δέσποινας Βανδή μέχρι το καλοκαίρι κι εμείς σου έχουμε ακριβώς τα πιάτα που τρώει από το πρωί μέχρι και το βράδυ!

Ταλαντούχα μαγείρισσα, η Δέσποινα θέλει να μαγειρεύει νόστιμα και υγιεινά για εκείνη και την οικογένειά της. Πώς όμως καταφέρνει και προσέχει τη σιλουέτα της; Με συστηματική προπόνηση και τήρηση του κανόνα των πέντε γευμάτων (τρία κυρίως και ενδιάμεσα σνακ).

«Τα γεύματα είναι πολύ σημαντικά. Να μην τα παραλείπετε ποτέ όταν κάνετε διατροφή. Θα πρέπει πάντα να έχετε το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό, αρκεί να είναι σωστά αυτά που τρώτε» τονίζει η ίδια! Δες μερικά από τα tips της!

Δέσποινα Βανδή δίαιτα

ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται... Ο φυσικός χυμός πορτοκάλι προσφέρει στη Δέσποινα φουλ ενέργεια και ευεξία, ενώ παράλληλα διατηρεί το δέρμα της λαμπερό με φρέσκια όψη! Όσο για το πρωινό της; Μια νόστιμη ομελέτα, που την κρατάει χορτάτη μέχρι το μεσημέρι!

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΝΑΚ

Ένα μπολ γιαούρτι με λίγα λιπαρά μαζί με μούσλι και φρούτα είναι μία από τις πολλές επιλογές της Δέσποινας όταν θέλει να ξεφύγει από τους ξηρούς καρπούς ή τις μπάρες δημητριακών...

Φροντίζει να πίνει τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα. Έτσι, και βοηθά τον μεταβολισμό της και ενυδατώνει τον οργανισμό της. Tip: Το νερό δημιουργεί την αίσθηση κορεσμού, οπότε μοιραία μειώνει και την ποσότητα του φαγητού της.

«Το πιο βασικό είναι να μην τρώμε βαριά το βράδυ. Το σωστό είναι να φάτε μια σαλάτα και ένα ψητό. Οι καλοί συνδυασμοί πάντα βοηθάνε» λέει η Δέσποινα. Ένα πιάτο με κοτόπου­λο ψητό είναι ιδανική επιλογή για την τραγουδίστρια. Μαζί με λαχανικά ή ντοματίνια Σαντορίνης είναι από τα αγαπημένα της πιάτα, κυρίως για βραδινό. Μπορεί να το συνοδεύσει με μία φέτα μαύρο ψωμί.

Μενού και άσκηση

Η μεγάλη της αγάπη είναι το pilates για ενδυνάμωση σε όλο το σώμα. Όσο για τη διατροφή της; Δεν στερείται τίποτα και τρώει απ’ όλα. «Όταν δουλεύω έχω παραπάνω καύσεις, οπότε αυτό με βοηθάει και χαλαρώνω, κατά κάποιο τρόπο, λίγο περισσότερο. Γι’ αυτό και όταν σταματάω τη δουλειά πάντα παίρνω 2-3 κιλά. Αποφεύγω τα τηγανητά όπως και να ’χει» λέει η Δέσποινα.

Αγαπημένα φρούτα!

Όχι μόνο βοηθούν στην ενίσχυση του μεταβολισμού, αλλά συμβάλλουν και στην απώλεια βάρους. Πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, αλλά και χαμηλά σε λιπαρά και θερμίδες είναι απαραίτητα στην καθημερινή διατροφή της Δέσποινας.