Ζενεβιέβ Μαζαρί για Καγιά - Παπαγεωργίου: «Η Βίκυ δεν νομίζω να...»

Τι απαντά για την κόντρα τους

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ζενεβιέβ Μαζαρί για Καγιά - Παπαγεωργίου: «Η Βίκυ δεν νομίζω να...»

H Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε στην κόντρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Καγιά, λέγοντας πως η «Βίκυ δεν νομίζει να έχει κανένα πρόβλημα μαζί τους», αλλά θα ήταν σωστό να ρωτήσουν την ίδια.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα είναι τελικά ο τέταρτος κριτής του νέου GNTM. Η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” την συνάντησε και η ίδια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις ως κριτής του ριάλιτι μοντέλων.

“Στο GNTM συνηθίζεται ο creative director να είναι και κριτής, συμβαίνει στο εξωτερικό. Την κριτική έτσι κι αλλιώς την έκανα, απλώς τώρα θα μετράει η ψήφος μου. Δεν αλλάζει κάτι σε μένα”, είπε χαρακτηριστικά η κριτής του GNTM.

Όσον αφορά τώρα την κόντρα της Βίκυς Καγιά με την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέφερε: “Δεν ξέρω. Εγώ με την Έλενα μιλάω και με την Ηλιάνα. Για τη Βίκυ θα πρέπει να ρωτήσεις τη Βίκυ. Η Βίκυ έχει απαντήσει, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα κανένα.”

Να σημειώσουμε πως την θέση της Έλενας Χριστοπούλου πήρε ο Γιώργος Καράβας και έκανε και την πρώτη του ανάρτηση.

GNTM 3: Η πρώτη φωτογραφία της Ζενεβιέβ πίσω από τις κάμερες

Την πρώτη φωτογραφία πίσω από τις κάμερες του GNTM 3 δημοσίευσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, αποκαλύπτοντας μας πως τα γυρίσματα του νέου κύκλου έχουν ξεκινήσει και οι τέσσερις κριτές, μετά ειδικά και την ανακοίνωση έχουν πάρει τις θέσεις τους στις καρέκλες.

Η coach director πλέον είναι ο τέταρτος κριτής του παιχνιδιού, καθώς πήρε τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά την αποχώρηση της. Όλοι μάλιστα, αναμένουμε να την δούμε σε αυτό το νέο ρόλο.

Πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη της φωτογραφία, πίσω από τις κάμερες του GNTM.

GNTM 3 Ζενεβιέβ Μαζαρί