Γιώργος Λασκαρίδης: Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά το MasterChef θα σας αφήσει «κάγκελο»

Τι θα κάνει;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γιώργος Λασκαρίδης: Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά το MasterChef θα σας αφήσει «κάγκελο»

Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά του Γιώργου Λασκαρίδη μετά το MasterChef θα σας αφήσει «κάγκελο». Ο νεαρός σεφ εντάχθηκε στην Panik Entertainment Group.

Μία συνεργασία έκπληξη αποκάλυψε ο Γιώργος Λασκαρίδης, μετά το «Master Chef» αφού εντάχθηκε στην Panik Entertainment Group, τον όμιλο που είναι γνωστός από την δραστηριότητά του στη μουσική.

«Το πρώτο βήμα για να κάνεις κάτι καινούριο, είναι η απόφαση ότι δεν μένεις στάσιμος, ποτέ. Μια καινούργια συνεργασία μόλις ξεκίνησε», έγραψε στα social media του ο Γιώργος Λασκαρίδης και δημοσίευσε φωτογραφία του στα γραφεία της Panik.

Αν και πολύ αναρωτήθηκαν τι σχέσει έχουν αυτά τα δυο, η απάντηση είναι πως η Panik Entertainment Group παρέχει και υπηρεσίες 360ο management, στις οποίες και εντάχθηκε ο ταλαντούχος σεφ και ένας από τους πιο πολυσυζητημένους διαγωνιζόμενους του φετινού «Master Chef».

Τις επόμενες ημέρες, η Panik Entertainment Group και ο Γιώργος Λασκαρίδης θα αποκαλύψουν τα πρώτα σχέδιά τους.

Τι... μαγειρεύουμε; 🙄😉 Καλωσορίζουμε τον #GiorgosLaskaridis στην οικογένεια της Panik Entertainment Group 🥳 More wonderful things are coming soon 😎 stay tuned ✌️

Posted by Panik Records on Tuesday, June 23, 2020

Ο μάγειρας μετά την έξοδο του από το παιχνίδι πήρε το πρώτο αεροπλάνο και πήγε να συναντήσει την Λότους με την οποία όπως αποκαλύφθηκε πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς της έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου για την οποία μιλούσε από την αρχή των γυρισμάτων.

MasterChef: Ο Γιώργος Λασκαρίδης «δίνει» την Κατερίνα Λένη - «Συνέχεια έλεγε στους πάντες ότι είναι...»

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Γιώργος Λασκαρίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “TV Έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου. Mεταξύ άλλων, μίλησε και για την κόντρα του με την Κατερίνα Λένη και την "δίνει" αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό από το σπίτι που οι κάμερες δεν έδειξαν ποτέ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Συνέχεια έλεγε στους πάντες ότι είναι άχρηστοι»

Ο Γιώργος Λασκαρίδης «δίνει» την Κατερίνα Λένη και εξομολογείται στην συνέντευξή του τα παρακάτω:

«Πιστεύω ότι η Κατερίνα είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα, πολύ χειριστική και πιστεύω ότι ο λόγος που με είχε στοχοποιήσει ήταν γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να αναδειχθεί από το παιχνίδι, αφού μαγειρικά δεν μπορούσε να φτάσει ψηλά. Με στοχοποίησε πολύ νωρίς στο παιχνίδι, στη συνέχεια έλεγε στους πάντες ότι είναι άχρηστοι και τους κακολογούσε, ενώ έλεγε πολλά πράγματα πίσω από την πλάτη μου.

Πιστεύω ότι όση αξία πήρε από το να με κατηγορεί και να ασχολείται μαζί μου ήταν αρκετή, δεν θέλω να της δώσω άλλο σημασία, δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο μαζί της.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης και η Κατερίνα Λένη

Δεν υπήρξαν πάρα πολλές φορές που η κατάσταση ξέφυγε. Συνέβη ένα περιστατικό με μένα και την Κατερίνα. Η Κατερίνα στην αρχή του παιχνιδιού δεν ήταν ψυχολογικά καλά, ήταν στεναχωρημένη και νευριασμένη. Έβαζε τις φωνές σε πολλούς για θέματα ακαταστασίας. Προσπάθησα με κάθε τρόπο να της πω ότι δεν είναι ωραίο να ξυπνάμε με φωνές.

Το καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε νευριάζουν κάποια παιδιά, ήξερε ότι θα συγκατοικήσει με πολλά παιδιά και της είπα ότι «αν σε πιέζει τόσο η κατάσταση, μπορείς να σταματήσεις». Αλλά της το είπα με πάρα πολύ καλό τρόπο. Και τότε, αντί να υπάρχει συζήτηση, εκείνη εξοργίστηκε και μου είπε ότι «πρώτα θα σε πετάξω εσένα έξω και μετά θα φύγω».