Τέλος εποχής για την Σεμίνα Διγενή – Τι συνέβη

Η ανακοίνωση στα social media!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Τέλος εποχής για την Σεμίνα Διγενή – Τι συνέβη

Τέλος εποχής για την Σεμίνα Διγενή, αφού αποφάσισε να αποχωρήσει μετά από εννέα χρόνια, από το Real Group του Νίκου Χατζηνικολάου. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτηση στα social media της.

Την αποχώρησή της από το Real Group του Νίκου Χατζηνικολάου ύστερα από εννέα χρόνια, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Σεμίνα Διγενή.

Η ίδια ενημέρωσε πως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στη μεταξύ τους συνεργασία, αντίθετα αναφέρει πως πέρασε όμορφα.

Η ανάρτηση της:

«Το 2009 στο Βερολίνο αποφάσισα ότι αποχωρώ από την τηλεόραση. Σήμερα 2020 στο Κουφονήσι, αποφάσισα να ολοκληρώσω τη συνεργασία μου με τον Real fm και την Real news. Όχι δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Ήταν ωραία και δημιουργικά αυτά τα εννέα χρόνια. Ποτέ δεν υπήρξε παρέμβαση στη δουλειά μου. Έγιναν κάποιες σπουδαίες εκπομπές. Ήρθαν σημαντικές προσωπικότητες στο στούντιο.

Έκανα φίλους καρδιάς εκεί. Πέρασα όμορφα. Και όμορφα τέλειωσε μέσα μου. Αλήθεια. Φιλιά σε όλους εκεί και πιο πολλά στους ηχολήπτες, τα παιδιά του τηλεφ. κέντρου και τους φύλακες. Συγγνώμη τώρα, πάω για βουτιές!», έγραψε η Σεμίνα Διγενή. Πριν λίγο καιρό ένας θάνατος την είχε «τσακίσει».

Το 2009 στο Βερολίνο αποφάσισα ότι αποχωρώ από την τηλεόραση. Σήμερα 2020 στο Κουφονήσι, αποφάσισα να ολοκληρώσω τη...

Posted by Semina Digeni on Tuesday, June 23, 2020

Λίγα λόγια για την Σεμίνα Διγενή

Η Σεμίνα Διγενή σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στη Σιένα και Ηλεκτρονική Δημοσιογραφία στην Ρώμη. Υπήρξε μέλος της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών Ιταλίας, STAMPA ESTERA. Εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Αυγή», «Εξόρμηση», «Απογευματινή», «Εθνος της Κυριακής», «Αδέσμευτος Τύπος», στην ιταλική «ΑVANTI», στα ραδιόφωνα του «ΣΚΑΙ», του «Αντέννα», του «Δεύτερου Προγράμματος» της ΕΡΤ και σε πολλά περιοδικά.

Υπήρξε αρχισυντάκτρια, project manager, εμπνεύστρια πολλών τηλεοπτικών projects που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και παρουσιάστρια δεκάδων εκπομπών στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση από το 1982 μέχρι το 2009.