The 2night show: Δάκρυσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας: Η αποκάλυψη για την οικογένειά του και την Ελένη Μενεγάκη

Η Ναταλί Κακκαβά του κρατούσε το χέρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The 2night show: Δάκρυσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας: Η αποκάλυψη για την οικογένειά του και την Ελένη Μενεγάκη

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας το βράδυ της Τετάρτης με την σύζυγό του, Ναταλί Κακκαβά, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, στην οποία και έκανε αποκαλύψεις που το έφεραν δάκρυα στα μάτια. Μίλησε για την οικογένειά του, τον θάνατο των γονιών του αλλά και για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Οι δηλώσεις που έκαναν τον Γρηγόρη Γκουντάρα να δακρύσει

«Είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες. Δεν έχω κανέναν, ούτε γονείς, ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια. Μόνο τον Γρηγόρη! Τα παιδιά είναι η συνέχειά σου. Όλοι έχουμε ανάγκη να ξέρουμε ότι προερχόμαστε από κάπου και ανήκουμε και κάπου. Τα παιδιά μας είναι η συνέχειά μας, τα παιδιά έχουν εμάς. Κι εγώ κάποιες φορές θα ήθελα να ξέρω ότι ανήκω κάπου. Κι ευτυχώς αυτό το ρόλο τον έχει πάρει ο Γρηγόρης», είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

Με αφορμή τις δηλώσεις αυτές ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε εμφανώς συγκινημένος:

«Με συγκινεί η Ναταλί. Τα παιδιά μας δεν έχουν γνωρίσει παππούδες και γιαγιάδες, το κουβαλάμε αυτό. Οι δικοί μου γονείς δεν γνώρισαν τα παιδιά μου»,

Οι αποκαλύψεις του Γρηγόρη Γκουντάρα για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Γρηγόρης Γκουντάρας αποκαλύψεις για την Ελένη Μενεγάκη στο The 2nigh show

«Ήμουν 16 χρόνια με την Ελένη. Όταν έφυγα μετά από 16 χρόνια ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Ήμουν στο πουθενά και είχα ένα αβέβαιο μέλλον. Έχασα τη συνήθειά μου. Δούλευα επί 16 χρόνια 12 ώρες την ημέρα. Αυτή ήταν η ζωή μου. Και όλο αυτό ανατρέπεται. Ήταν σαν διαζύγιο. Το είπα και στην ίδια ότι η αποχώρησή μου έπρεπε να γίνει ένα καλοκαίρι πριν. Στη δουλειά που κάνουμε κάθε καλοκαίρι ψάχνεσαι»

Να σημειωθεί, πως το ίδιο βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη της εκπομπής του αποχαιρέτησε έναν άνθρωπο που έφυγε εχθές από την ζωή...

Δείτε την συνέντευξή του αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: