Τροχαίο για την Μπέσσυ Γιαννοπούλου και τον 13χρονο γιο της

Ποια η κατάστασή τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τροχαίο για την Μπέσσυ Γιαννοπούλου και τον 13χρονο γιο της

Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Μπέσσυ Γιαννοπούλου και ο 13χρονος γιος της βρίσκονται σε κατάσταση σοκ μετά το τροχαίο που έζησαν το βράδυ της Δευτέρας.

Η ίδια, που απασχόλησε έντονα τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της δικαστικής διαμάχης που είχε με την ηθοποιό Πέμη Ζούνη, αναφορικά με ένα θεατρικό έργο και όχι μόνο, μίλησε στην εφημερίδα για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το βράδυ της Δευτέρας.

Η αναφορά της Μπέσσυς Γιαννοπούλου στο τροχαίο

«Οδηγούσα στη λεωφόρο Τατοΐου στην Κηφισιά έχοντας στο αμάξι τον γιο μου και τη νονά του. Ξαφνικά, είδα ένα αυτοκίνητο να περνάει το αντίθετο ρεύμα και να έρχεται προς τα επάνω μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ελάττωσα ταχύτητα και το αυτοκίνητο με χτύπησε πλαγιομετωπικά. Ο γιος μου τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο προσκέφαλο από την πρόσκρουση, γέμισε αίματα, εγώ χτύπησα στη μέση και το πόδι μου ενώ η νονά του δεν τραυματίστηκε. Εάν δεν είχα μειώσει ταχύτητα θα είχαμε σκοτωθεί», περιγράφει η Μπέσσυ Γιαννοπούλου.

Ποια είναι η Μπέσσυ Γιαννοπούλου

Μπέσσυ Γιαννοπούλου τροχαίο

Με μπαμπά στρατιωτικό, αποφάσισε μετά τις σπουδές της στη Νομική ν’ ασχοληθεί με αυτό που ονειρευόταν: την υποκριτική και το τραγούδι. Τελείωσε στο Πανεπιστήμιο της Αγγλίας, στο Lancaster, Θεατρικές Σπουδές κάνοντας ειδίκευση σε μαθήματα θεατρικής σημειολογίας στο θέατρο της avant-garde, το μεταμοντέρνο θέατρο και την τηλεοπτική δραματουργία.