Σια Κοσιώνη: Έδειξε το... άλλο της πρόσωπο στον ΣΚΑΙ - Απίστευτη φωτογραφία

Έτσι δεν την έχετε ξαναδέι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σια Κοσιώνη: Έδειξε το... άλλο της πρόσωπο στον ΣΚΑΙ - Απίστευτη φωτογραφία

Ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που βλέπουμε εμείς καθημερινά, έδειξε η Σία Κοσιώνη στα πλατό του ΣΚΑΙ, πίσω από τις κάμερες και η φωτογραφία την οποία και δημοσίευσε είναι απίστευτη. Τα likes στην συγκεκριμένη, έπεσαν βροχή μέσα σε λίγες ώρες.

Η παρουσιάστρια μετράει πολλά χρόνια στο σταθμό του Φαλήρου. Είναι από τις πιο επιτυχημένες στο χώρο και καθημερινά στο δελτίο ειδήσεων την βλέπουμε να λέει τις ειδήσεις της επικαιρότητας με αυστηρό ύφος.

Ωστόσο, σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πριν από μερικές ώρες, την είδαμε έτσι όπως σπάνια την βλέπουμε στο πλατό του ΣΚΑΙ.

Η Σία Κοσιώνη, πόζαρε με καλό της φίλο και συνεργάτη και με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της! Δείτε εδώ επίσης, φωτογραφίες της με ολόσωμο μαύρο μαγιό. Έτσι, σίγουρα δεν την έχετε ξαναδεί.

Σια Κοσιώνη δελτίο ειδήσεων ΣΚΑΙ

Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία από το πλατό του ΣΚΑΙ και το σχόλιο «Τελευταία λεπτά πριν...»

Μια φωτογραφία από το πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, θέλησε να μοιραστεί η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία μάλιστα, είναι πολύ εντυπωσιακή.

Η παρουσιάστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media και συχνά δημοσιεύει διάφορες στιγμές της. Τόσο από την ζωή της με την οικογένεια της, όσο και από τα επαγγελματικά της βήματα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια η οποία βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην οικογένεια του ΣΚΑΪ, χρησιμοποιεί πολλές φορές τον λογαριασμό της, προκειμένου να μιλήσει για τις επιτυχίες του καναλιού του Φαλήρου.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία την είδαμε να ποζάρει λίγο πριν πέσει το σήμα και βγει στον αέρα για να μεταφέρει όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας.

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Σία Κοσιώνη στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη.