Χαρά Παππά: Η σύντροφος του Μπουράκ Χακί φόρεσε το χακί μαγιό της και το κορμί της είναι απίστευτο

Μοίρασε εγκεφαλικά στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρά Παππά: Η σύντροφος του Μπουράκ Χακί φόρεσε το χακί μαγιό της και το κορμί της είναι απίστευτο

Η Χαρά Παππά φόρεσε χακί μαγιό και μοίρασε εγκεφαλικά στο Instagram. Η σύντροφος του Μπουράκ Χακί έχει απίστευτες αναλογίες στο κορμί της και το απέδειξε με την απίστευτη ανάρτηση της στο λογαριασμό της.

Η Χαρά Παππά είναι μια από τις παίκτριες του GNTM που απέσπασε τα περισσότερα θετικά σχόλια και όχι άδικα, όπως μπορούμε να διακρίνουμε στην παρακάτω φωτογραφία.

Στο Instagram είναι καθημερινή χρήστης και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε φωτογραφία της από την παραλία όπου φωτογραφήθηκε φορώντας το μαγιό της και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.

Όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν σαν την βροχή, ενώ ακολούθησαν και τα κολακευτικά σχόλια για το σώμα της. Να πούμε πως πριν από λίγες ημέρες η Χαρά Παππά έκανε δημόσια έκκληση.

Χαρά Παππά σώμα

Η νέα αποκάλυψη της Χαράς Παππά για την σχέση της με τον Μπουράκ Χακί

Η νέα αποκάλυψη της Χαράς Παππά για την σχέση της με τον Μπουράκ Χακί. Οι δυο τους είναι μαζί πολλά χρόνια και ο έρωτας τους δυναμώνει αφού σκοπεύουν σε λίγο καιρό να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Χαρά Παππά μπορεί αν μην κέρδισε το GNTM έχει κερδίσει ωστόσο την καρδιά του Μπουράκ Χακί, αλλά φυσικά των followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τόσο ο Μπουράκ Χακί όσο και η Χαρά Παππά, συνηθίζουν να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και να μοιράζονται την αγάπη τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Έτσι αυτή την φορά το όμορφο μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το μυστικό της σχέσης τους. Ποιο είναι αυτό που την κρατά ζωντανή; Στη δημοσιότητα βγήκε και ένα βίντεο του Μπουράκ Χακί το οποίο προκάλεσε την αντίδραση της Χαράς Παππά. Δείτε το εδώ και θα "μείνετε"!

Δείτε εδώ:

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακί