Γιώργος Καραβάς: Η απίστευτη κίνηση του coach του GNTM 3 μπροστά στις κάμερες!

Σχολιάστηκε έντονα από το Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Καραβάς: Η απίστευτη κίνηση του coach του GNTM 3 μπροστά στις κάμερες!

Μια απίστευτη κίνηση έκανε ο νέος coach του GNTM 3, Γιώργος Καραβάς, μπροστά στις κάμερες του Happy Day, που "σκλάβωσε" τους δημοσιογράφους.

Η ομάδα του Happy Day περίμενε στον ήλιο τον Γιώργο Καραβά έξω από το Studio για να μπορέσουν να του "πάρουν" λίγες δηλώσεις όσον αφορά το νέο του ξεκίνημα. Εκείνος ευδιάθετος και χαμογελαστός σταμάτησε με το αυτοκίνητό του μπροστά τους και με ένα χαμόγελο στα χείλη και άκρως ευγενικός απάντησε σε όσες ερωτήσεις του έκαναν.

Αφού τελείωσε, λοιπόν, τις δηλώσεις του λίγα δευτερόλεπτα πριν φύγει έβγαλε μια σακούλα με χυμούς και την προσέφερε στους δημοσιογράφους γιατί όπως είπε και ο ίδιος τον περίμεναν αρκετή ώρα στον ήλιο.

Η κίνηση αυτή εννοείται πως σχολιάστηκε από την εκπομπή γιατί όπως αναφέρθηκε στον αέρα του ALPHA πολλοί είναι εκείνοι που δεν σταματούν καν για να μπορέσουν και οι δημοσιογράφοι να κάνουν την δουλειά τους.

Δείτε όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε, επίσης, την ανάρτηση της Βίκυς Καγιά για τον Γιώργο Καραβά!

GNTM 3: Η πρώτη ανάρτηση του Καραβά μετά την ανακοίνωση του Star πως είναι ο νέος coach

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Star για τον τρίτο κύκλο του GNTM ο Γιώργος Καράβας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. Τι έγραψε το μοντέλο που θα είναι ο νέος μάνατζερ στο ριάλιτι μόδας;

Μέντορας των επίδοξων μοντέλων θα είναι ο Γιώργος Καράβας ο οποίος πόσταρε στον λογαριαμό του στο instagram φωτογραφία του δίπλα σε πισίνα γράφοντας:

"Μια εξαιρετική εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Ένα νέο ταξίδι ξεκινά, το οποίο με κάνει να νιώθω τόσο ενθουσιασμένο. Θέλω να είμαι στον κορυφή! Εσείς; #GNTM".

Δείτε την ανάρτηση: