Ποια Μαλέσκου; Αυτή παίρνει την θέση του Γιώργου Λιάγκα του χρόνου στον ΣΚΑΙ

Πρόσωπο - έκπληξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποια Μαλέσκου; Αυτή παίρνει την θέση του Γιώργου Λιάγκα του χρόνου στον ΣΚΑΙ

Αναμπουμπούλα επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για την αναδόμηση του προγράμματος την επόμενη τηλεοπτική χρονιά και... έγινε γνωστή μια ανατροπή! Τόσο καιρό λεγόταν πως η Ιωάννα Μαλέσκου, η Κρητικιά Ελένη Μενεγάκη, θα αναλάβει την θέση του Γιώργου Λιάγκα στην μεσημεριανή ζώνη αλλά... όχι!Άλλη θα την πάρει και αποκαλύφθηκε ποια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στον αέρα του ΑΝΤ1, από την εκπομπή Πρωινό. Η Ιωάννα Μαλέσκου θα έχει μια εκπομπή με βασική θεματολογία το Big Brother και γενικά την στήριξη της βραδινής ζώνης του ΣΚΑΙ στις 2-3 το μεσημέρι.

Ποια παίρνει την θέση του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ

Αυτή που θα αναλάβει εκπομπή 12-2 στον αέρα του ΣΚΑΙ είναι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Το project αυτής θα έχει να κάνει με μαγείρεμα, το μόνο σίγουρο, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με τις συνηθισμένες εκπομπές μαγειρικής που έχουμε δει μέχρι στιγμής στην τηλεόραση.

Η Μπαρμπαρίγου παίρνει την θέση του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ

Τέλος ο Νίκος Μουτσινάς και το Καλό Μεσημεράκι παραμένουν αμετακίνητοι στις 4 το μεσημέρι αλλά με κάποιες αλλαγές - δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ. Ενδιάμεσα θα περιλαμβάνεται και το δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Ενοχλημένος με την Ιωάννα Μαλέσκου ο Γιώργος Λιάγκας - Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, για τον Γιώργο Λιάγκα και την ενόχλησή του από την παρουσία της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενοι στα τηλεοπτικά δρώμενα αποκάλυψαν πως ο Γιώργος Λιάγκας είχε ένα ραντεβού με τον ΣΚΑΙ στο οποίο και δεν παρευρέθη ο παρουσιαστής και μετατέθηκε για άλλη μέρα.

Όλο το παρασκήνιο πίσω από την ενόχληση του Γιώργου Λιάγκα με την παρουσία της Ιωάννας Μαλέσκου

Μεταξύ αυτών, αναφέρθηκε πως οι σχέσεις του Γιώργου Λιάγκα με το κανάλι δεν είναι και οι καλύτερες κι έχει αισθανθεί ενοχλημένος από την παρουσία της Ιωάννας Μαλέσκου στον σταθμό γιατί, όπως σας αποκαλύψαμε μέρες πριν μέσα από αποκλειστικό μας ρεπορτάζ - θα πάρει την θέση αυτού στην μεσημεριανή ζώνη.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε να συνεχίσει στην μεσημεριανή ζώνη του σταθμού με κάποιες αλλαγές που θα έφερναν την άνοδο των ποσοστών τηλεθέασης. Με την είσοδο της Ιωάννας, όμως, το κανάλι καταστεί σχεδόν μηδαμινή την πιθανότητα αυτή.

Δείτε όλες τις αποκαλύψεις στο παρακάτω βίντεο: