Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη στο Instagram: «Ξαφνικά όμως κοίτα να δεις που κάποιοι...»

Τι έγραψε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη στο Instagram: «Ξαφνικά όμως κοίτα να δεις που κάποιοι...»

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη στο Instagram. «Ξαφνικά όμως κοίτα να δεις που κάποιοι χλωμιάζουν, γίνονται ηθικολόγοι κ “ευαίσθητοι» έγραψε η παρουσιάστρια για το FaceApp.

Mε ένα story στο instagram, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της για το καινούργιο απόλυτο trend του FaceApp, όπου οι περισσότεροι χρήστες δοκιμάζουν να δουν τον εαυτό τoυς, στο αντίθετο φύλο.

Η ίδια σχολίασε: «Δεν έχω δει έναν που να μην έχει αλλάξει φύλο στο ίνσταγκραμ μέσω app. Και δως του γέλιο, και δως του καλαμπούρι. Ξαφνικά όμως κοίτα να δεις που κάποιοι από αυτούς χλωμιάζουν, γίνονται ηθικολόγοι κ “ευαίσθητοι” όταν κάποιος τους πει πως όντως έχει διορθώσει το φύλο του. Και όχι με app».

Δείτε την ανάρτηση της:

Ελεονώρα Μελέτη Face app

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι.

Άγριο ξέσπασμα από την Ελεονώρα Μελέτη - «Τόσο καιρό με εντολή εισαγγελέα...»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην απαγωγή της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη που έχει συγκλονίσει με τις εξελίξεις.

Η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη, καθώς όπως έγραψε μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει το πρόσωπο της δράστιδος.

Η Ελεονώρα Μελέτη συχνά μέσα από τα social media έχουμε δει να μιλάει για θέματα της επικαιρότητας και ως μητέρα είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ό,τι αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά.

Αυτό έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο ξέσπασμα της

«Τόσο καιρό με εντολή εισαγγελέα βλέπαμε τα πρόσωπα των παιδόφιλων για να προστατευτεί η κοινωνία και να μιλήσουν τα θύματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνεται το ίδιο με την παιδόφιλη της Θεσσαλονίκης. Έχει ομολογήσει η ίδια τις αρρωστημένες προτιμήσεις της. Γιατί τα μέσα κρύβουν το πρόσωπό της; Εμείς και τα παιδιά όλων μας χρειάζονται προστασία από αυτήν και τους ομοίους της, όχι εκείνη. Δεν έχει κανένα δικαίωμα στην προστασία. Καμία συμπόνοια, κανένα ελαφρυντικό, καμιά προστασία, καμιά υπεράσπιση» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη απαγωγή 10χρονης