Μητέρα Βαρθαλίτη: «Ο Σταύρος μετά τον τελικό MasterChef...»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μητέρα Βαρθαλίτη: «Ο Σταύρος μετά τον τελικό MasterChef...»

H μητέρα του Βαρθαλίτη αποκάλυψε πως, «Ο Σταύρος μετά τον τελικό MasterChef ήρθε γύρω στις 04:30 ευτυχισμένος». Η ίδια αναφέρθηκε στην επιτυχία του γιου της και στα σχόλια που ακούει για εκείνον.

Η κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κούκου” συνάντησε την μαμά του νικητή του MasterChef, Σταύρου Βαρθαλίτη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το γιο της.

“ Όλος ο κόσμος μου δίνει συγχαρητήρια για τον Σταύρο πέρα από της μαγειρικές του ικανότητες και για το ήθος του. Ο Σταύρος μετά τον τελικό ήρθε γύρω στις 04:30. Εγώ είχα ξαπλώσει η αλήθεια είναι, σηκώθηκα βέβαια. Ήταν κουρασμένος, ήρεμος, ευτυχισμένος… Πολύ όμορφη στιγμή.

Δυο τρεις μέρες δεν προλάβαινα να απαντήσω στα τηλέφωνα. Μέχρι τις 11 το βράδυ μίλαγα ώρες, έχανα τον χρόνο.Εγώ δεν ανακατεύομαι ούτε στα προσωπικά του, ούτε στα επαγγελματικά του. Του αρέσει η οικογένεια, το σπίτι, το ζεστό κλίμα, η θαλπωρή… Τον έχω ονειρευτεί και παντρεμένο και με παιδιά να τα αγαπάει και να τα προσέχει. Έχω Instagram και τον ακολουθώ βέβαια”, είπε χαρακτηριστικά η κυρία Πόπη για τον γιο της.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όλα όσα είπε η κυρία Πόπη για τη νίκη του γιου της στο MasterChef:

Σταύρος Βαρθαλίτης: Έκανε "spoiler" για το νέο του επαγγελματικό βήμα

Σταύρος Βαρθαλίτης: Αυτός είναι ο 30χρονος αδερφός του νικητή του Masterchef - Δείτε τον για πρώτη φορά

Σιγά σιγά βγαίνουν στην δημοσιότητα πράγματα που δεν ξέραμε για τον φετινό νικητή του MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη! Ένα από αυτά είναι πως έχει αδερφό και μάλιστα είναι 30 χρονών, δηλαδή 6 χρόνια μεγαλύτερός του! Στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί μπορείτε, μάλιστα, να δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπό του!

Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα των Κου Κου. Το όνομα αυτού είναι Σήφης και μένει με τη σύντροφό του στην Καλλιθέα. Εργάζεται σε φαρμακευτική εταιρεία και έχει ύψος 2.02!

Δείτε το πρόσωπο του αδερφού του Σταύρου Βαρθαλίτη για πρώτη φορά στο παρακάτω βίντεο: